Avontuur,  Geen categorie,  Triathlon

Sweet memories _ Sweet goodbyes

Voor het eerst

Manmanman… 2016 was het… Voor het eerst ging ik op trailrunavontuur in het buitenland. Voer voor een mooie blog en zo rolde ik Run-waygirls binnen. De Transgrancanaria, de Eiger, 5 dagen trailen door Des Ecrins, Mountainbiken in de Alpen. Maar ook van mijn eerste triathlon tot mijn Ironman en de mooiste Beartrails in eigen land.….

Sentimenteel

Het gebeurt me de afgelopen weken nog wel eens dat ik licht sentimenteel terugdenk aan al mijn mooie sportavonturen van de afgelopen jaren. Met een klein beetje heimwee pink ik af en toe een traantje weg (#hormonen hoor). Met een langzaam veranderend lichaam, al hijgend bovenaan de trap, slaat de twijfel toe en vraag ik me af of ik ooit nog weer een beetje fit wordt En begrijp me niet verkeerd… NIETS liever dan dit en het is fantastisch!! Maar eerlijk is eerlijk, het is ook best een beetje wennen.

Deze #fitmum is minder fit dan ze had gehoopt. De realiteit is dat mijn hardloopschoenen als sinds week 14 van mijn zwangerschap aan de aan de wilgen hangen, ik na anderhalf uur fietsen wel choco ben en zwangerschapsyoga heerlijk is maar nou niet bepaald grensverleggend ?.

Wat heb ik je nog te vertellen?

En tja.. Daarmee ontstaat natuurlijk ook een beetje de vraag… Wat heb ik de lezer van een sportblog nog te vertellen?!  Met mijn krimpende sportmogelijkheden en – ambities én een nieuw groots avontuur voor de deur heb  ik als run-waygirl gewoonweg wat minder te vertellen.  En alhoewel ik met regelmaat zaken tegen kom waarvan ik denk: “waarom heeft niemand me dit ooit verteld!” voel ik nog niet de behoefte om je bij te praten over alle lastige, ongemakkelijke en gênante kanten van zwanger sporten?…  

Lang verhaal kort

Lang verhaal kort: Ik ga dus stoppen als Run-waygirl en me storten op nieuwe avonturen. Aan Erlinde de schone taak om avonturen voor twee te gaan beleven. Maar haar kennende zal dat geen enkel probleem zijn. Na Corona is er heel wat in te halen straks!
Mocht ik ooit weer wat meer in beweging komen, of de behoefte voelen om je alles te vertellen over alle gemakken en ongemakken uit het leven van een sportmum, dan is er misschien nog wel een plaatsje op de website voor een mooie gastblog.  

Live your dreams

Thanx voor alle afgelopen jaren!! Met veel plezier heb ik jullie avonturen en ontwikkelingen gevolgd. Ik hoop dat ik je een beetje heb mogen inspireren om op avontuur te gaan en je hart te volgen… Er kan altijd meer dan je denkt!!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

20 − 18 =