Run

Monday Runners Day: De laatste van 2016

Monday Runners Day: De laatste van 2016

In januari van dit jaar wilden we de hardlopende dames een handje helpen bij de goede voornemens. Vanaf toen gingen we op elke eerste maandag van de maand een stuk hardlopen door Arnhem. Monday = Runners Day, was geboren. Aanstaande maandag 7 november 2016 is het de allerlaatste keer van dit jaar. In de feestmaand december slaan we de MRD over. Vanaf januari, gaan we verder, maar wel in andere vorm. Waarover later meer!

Terugblik

Nu eerst een kleine terugblik. In januari begonnen we, zoals gezegd, met de Monday Runners Day. Toen was Stefanie er nog bij. De eerste keer in januari regende het pijpenstelen en waren we bang dat er helemaal niemand zou komen opdagen. Gelukkig viel dat reuze mee en waren we met een mooi clubje bikkels. Met ons hoofdlampje op gingen ook nog een stukje off-road door Sonsbeek. De toon was gezet en door de maanden heen, ontstond er een harde kern, die nagenoeg elke maand meedeed.

Weer of geen weer, deze dames stonden er en renden mee. Maar alle dames die tot nu toe hebben meegelopen; dank jullie wel! Super dat jullie erbij waren!

Big Thank You

Dankzij Peter van Runnersworld stond er na de run altijd een hapje een drankje klaar. Dankzij bedrijven zoals Cellularline, Alpro, Biobite, Two Chicks, Het KoffieKafeetje en Batiste konden we de dames ook vaak blij maken met een mooie goodiebag en/of een leuke verrassing. Ook deze bedrijven verdienen een Big Thank You. Bij deze!

De laatste Monday Runners Day van 2016

We hebben nog 1 Monday Runners Day te gaan dit jaar. Dat is morgen, op maandag 7 november dus. Kom gezellig met ons meelopen! De start is om 20:00 uur bij Runnersworld in Arnhem (Ingenieur J.P. van Muijlwijkstraat 68a). Je kunt je spullen in de winkel achterlaten. Vanuit de winkel lopen we een rondje van maximaal 5 km. Het is dus handig als je ongeveer 5 km kunt hardlopen.

Iets nieuws voor 2017!

In december is er dus geen MRD. Maar vanaf januari 2017 gaan we verder. Achter de schermen zijn we bezig met een nieuw plan. Ook op basis van wensen van dames (en heren trouwens) die wat meer willen dan 5 km lopen. Meer kilometers, vaker lopen en gericht trainen. Daar willen we dus graag iets mee en daarvan hoor je snel meer.

Maar eerst nog 1 keer Monday Runners Day. Tot morgen!

Monday Runners Day: De laatste van 2016

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

16 + 7 =