Health,  Tips & Tricks

Happy new year en anti-kater tips

 

Happy new year! Een gloednieuw jaar voor nieuwe kansen en het in de praktijk brengen van je goede voornemens. En als je (nog) geen goede voornemens hebt, dan heeft Yoga inspiration wel een mooi lijstje (zie boven). Wij hebben het nieuwe jaar goed ingeluid en hadden gisteren allebei een topavond. Stefanie was in de stad van de liefde: Parijs. Oui Oui Paris! Erlinde was in Arnhem city, en had een feestje in Mad Men fifties style. Hopelijk heb je -net als wij- een mooie oudejaarsavond gehad? En mocht je gisteren nu iets teveel champagne hebben gedronken en niet helemaal lekker zijn, dan hebben wij wat tips om je snel weer de oude te voelen.

1. Yoga Flow

Een korte yoga flow van 10 minuten helpt tegen een kater. Het diepe ademhalen en het stretchen helpen je lichaam bij het ontgiften. Dus spring op je mat en doe mee met de Popsugar Hangover workout.

2. Pepermuntthee

Pure pepermuntthee helpt je ingewanden te kalmeren. Je kunt verse munt of gedroogde munt gebruiken.

3. H20

Een bekende maar effectieve tip: Drink veel water! De schadelijke stoffen worden zo het snelst afgevoerd.

4. No bloody Mary

Dat een Bloody Mary, of een ander alcoholisch drankje zou helpen tegen een kater, is een fabeltje. Je moet je lichaam niet weer bestoken met alcohol, want dat maakt de zaak alleen maar erger. Een glas tomatensap in de morgen kan wel helpen. Tomaat bevat namelijk fructose, wat helpt om de alcohol sneller te laten afbreken.

5. Doe wat honing in je (pepermunt) thee!

Aangezien honing ook rijk is aan fructose helpt honing je ook om van die vervelende kater af te komen,

6. Vitamine C

Om een kater te voorkomen, drink je het liefst natuurlijk helemaal geen alcohol, maar daar heb je op dit moment niet veel aan. Voordat je een feestje hebt kun je een Vitamine C- tablet slikken en -als je daar nog aan denkt- ook nog eentje voor het naar bed gaan. Natuurlijk in combinatie met water. Ook kan vitamine C je helpen op The Day After. Eet dus zo gezond mogelijk vandaag!

10676413_748333751926619_8837720669101500394_n

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier + drie =