Essentials

Mijn 5 favoriete ASICS Items + kortingscode

Het zal je niet verbazen dat ik -als ASICS Frontrunner- hardloopkleding en schoenen van ASICS draag. Nu de zomer weer voorbij is en het ‘stoere seizoen’ weer is begonnen, vraagt het hardlopen ook om een wat andere outfit. Als je van plan bent om wat nieuw sport kleding en/of schoenen aan te schaffen, maak dan gebruik voor de kortingscode FRNL-20. Hiermee krijg je 20% korting op de website van ASICS. (Wacht niet al te lang als je de code wilt gebruiken, want de code is geldig tot en met 30 september a.s.)

Voor wat extra inspiratie heb ik 5 van mijn favoriete items van ASISC op een rijtje gezet:

  1. ASICS GEL-FujiRado trailschoenen

Inmiddels heb ik een paar keer met de nieuwe ASICS GEL-FujiRado gelopen. Het is een trailschoen die bestand is tegen steeds wisselende ondergronden en het oneffen terrein van de trails. De schoen heeft een zogenaamde ‘rockplate’. Dat beschermt je voeten tegen scherpe dingen zoals takken, rotsen en uitstekende boomwortels. Wat ik heel handig vind, is het nieuwe en supersnelle BOA vetersysteem. Door middel van een draaiknop maak je de schoen vast. Nooit meer last van losse veters!

2. FuzeX 7/8 TIGHT

Het nieuwste motiefje van de FuzeX tight heb ik zelf nog niet, maar die wil ik wel graag. Ik heb dus een ander motiefje is het één van mijn favoriete tights. Hij zit als gegoten, is comfortabel en mooi. Wat wil je nog meer?

3. De NOOSA FF

NOOSA FF

De NOOSA FF is een hardloopschoen in de snelle categorie. Ik vind het een van de fijnste hardloopschoenen, misschien wel dé fijnste hardloopschoenen voor op de weg. Ik had deze schoenen ook aan tijdens mijn triathlon en ook dat is me erg goed bevallen. Ze zijn licht, maar toch stabiel. Ik gebruik ze voor de kortere afstanden.

4. FuzeX tanktop 

Inmiddels is deze tanktop in heel wat kleurtjes te verkrijgen. Ik heb ‘m zelf in het blauw en groen. Maar deze zwarte variant vind ik ook erg mooi. De top zit een beetje los, heeft een V-hals en is wat langer. Dat is fijn tijdens het lopen. In de herfst is het ook nog niet gelijk heel koud, dus is deze top prima. Vooral tijdens wedstrijden of tempo trainingen, draag ik deze racerback top graag.

5. Gewatteerd jack

Als de temperatuur lager is dit lichtgewicht en opvouwbare jack super fijn. De jas weegt niks en daardoor is het heel makkelijk om mee te nemen als je wat extra isolatie nodig hebt. Ook in de bergen vind ik zo’n jas onmisbaar. Het jack zit al in mijn tas voor de Jungfrau marathon in Zwitserland dit weekend…

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

achttien − 15 =