Gear,  Giveaway

WIN een paar hardloopschoenen: ASICS DynaFlyte

Eind vorig jaar had ik samen met teamgenoten Robert, Manon en Chris een ‘fotoshoot’ voor de campagne van ASICS Frontrunner. Tijdens deze shoot mochten wij de nieuwste (sample) kleding en hardloopschoenen dragen. Onder de schoenen bevonden zich ook de nieuwste uitvoering van de ASICS Dyna Flyte. En Quess What? Jij kan dit paar winnen!

FlyteFoam

ASICS lanceerde in juli 2016 de DynaFlyte. Het werd gepresenteerd als de lichtste cushioning schoen ooit voor lopers die óók snelheid willen. De combinatie van lichtgewicht en demping zorgt ervoor dat lopers tempo kunnen maken en volhouden op elke afstand. De DynaFlyte beschikt over de nieuwste technologie van de FlyteFoam tussenzool. Het resultaat is een dynamische, compromisloze rit voor de loper die het allemaal wil: snelheid, comfort en prestaties op elke afstand.

Don’t run… Fly!

Ik heb vorig jaar heel wat kilometers op de ASICS DynaFlyte afgelegd. Dus beschouw ik mezelf als ervaringsdeskundige. Wat ASICS zegt over de combi van lichtgewicht en tempo herken ik. Zowel korte als lange afstanden gaan prima met deze schoenen. Ik heb zelfs mijn langste afstand ooit: een 50 kilometer (Ultra) op deze schoenen gelopen. Dat zegt wel wat, vind ik. De DynaFlyte staan in ieder geval in mijn top 3 van de fijnste hardloopschoenen ooit.

Win!

En of jij de DynaFlytes ook zo fijn vindt, dat kun je binnenkort zelf gaan testen als je dit mooie paar wint.

WIN een paar hardloopschoenen: ASICS DynaFlyte

Maat 38/ US maat 7

Voorwaarde is wel dat je zelf maat 38 (US maat 7) hebt en vrouw bent, want het is een dames uitvoering. Maar natuurlijk mag je ook meedoen voor iemand anders (je vriendin, moeder, tante, loopmaatje, buurvrouw enz. enz.) met maat 38.

Wat moet je ervoor doen?
 • Laat een reactie achter onder deze post. Vertel me daarin wat je hardloopddoel voor 2017 is & volg Run-way Girls op Facebook (en eventueel ook op Twitter en Instagram).
 • Geef ook aan of je de schoenen zelf wilt houden of wilt weggeven aan iemand anders.
 • Als je ASISC Frontrunner op social media volgt, is dat een bonuspunt!

De winactie loopt tot en met donderdag 2 februari a.s. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

43 Comments

 • Martine Smits

  Ik zou ze heel graag zelf willen winnen.
  Mijn hardloopdoel, snellere constante tijd op 5km en 7km en door naar de 10km. En training DTI goed en zonder blessures doorlopen natuurlijk!

 • Susan Rave

  Wauww ze zijn mooi! Nu ik met DTI zo vaak in de week loop, kan ik wel een extra paar gebruiken. Mijn doel voor 2017 is een halve marathon ?? en het liefst ook een beetje snel dus daar zijn deze schoenen perfect voor. Het is alleen de vraag of ik ze pas, dat wisselt nogal eens per schoen/merk. Als het niet zo zou mogen zijn, dan maak ik er graag één van mijn DTI-loopmaatjes blij mee ?

 • Dorien van Leeuwen

  Voor mezelf zou ik ze graag willen winnen. Mijn doel, na mijn zwangerschap weer echt fit worden en kunnen hardlopen zonder pijn en kwaaltjes. De 10 km lukt op conditie, maar mijn lichaam heeft het nog zwaar. Rustig opbouwen dus en motivatie zien vast te houden. Dan helpen fijne nieuwe schoenen!

 • Mariet Hamming

  Ik wil ze winnen voor mijn zus Jonna. Zij heeft namelijk van die kleine stappertjes nodig. Sinds 4 weken is ze weer begonnen met hardlopen en ik mag haar daarbij helpen. Ze heeft ooit een scheenbeen blessure gehad en daarom is het goed voor haar om goede schoenen te dragen. Ze rent echter nog op haar oude stappers van een paar jaar terug. Wat op zich logisch is want om na een paar keer rennen al van alles nieuw te kopen. Maar echt goed voor de benen is het niet. Daarom wil ik dit paar voor haar winnen! Om haar een extra boost te geven om door te gaan! 1 keer per week gaan we nu samen en ben ik haar trainer en 1 en soms 2 keer per week gaat ze al alleen!

 • Deborah van Belzen

  Ik zou heeeel graag dit jaar de Bruggenloop in Rotterdam willen lopen. In 2015 al een keer gedaan en toen mijzelf beloofd nooit meer zover te rennen :-)! Helaas is het een te leuk evenement, dus wil graag nog een keer meedoen. Moet dus hard trainen voor de 15km. En gelukkig heb ik maat 38, dus kan ze zelf houden als ik win!!

 • Aline Bos

  Mijn hardloopdoel van 2017 is veel kilometers maken en de marathon van Rotterdam. Ik loop grotendeels op Nikes, omdat ik niet wat anders durf te kopen. Ik heb wel trailschoenen van ASICS, maar ik durf geen hardloopschoenen van ASICS voor op de weg te kopen. Dit zou dus een kans zijn om op ASICS te lopen, zonder dat ik er gelijk veel geld aan kwijt ben. Ik hoor om mij heen veel positieve dingen over ASICS hardloopschoenen. Ik heb maat 38 in hardloopschoenen dus ik hou ze dan zelf:)

 • Saskia

  Wat een mooie schoenen! Ik zou ze graag cadeau doen aan mijn moeder, die vorige week alle moed heeft verzameld en aan mij heeft gevraagd of ik in juni met haar de Ladies run van 5 km wil rennen. En of dat niet stom is, aangezien ik zelf in training ben voor mijn eerste marathon. Hoezo stom, ik vind het geweldig dat ze na een hele lange tijd niet durven rennen vanwege hartklachten zich weer een hardloopdoel heeft gesteld, of dat doel nu groot of klein is. De eerste kilometers al zijn gemaakt en ze heeft er plezier in. Hoe leuk zou het zijn haar te verrassen met deze geweldige lopers? 😀

 • Linsey Raymaekers

  Waw, wat een flashy leuke schoenen! Deze zouden mijn loopjes ongetwijfeld nóg spannender maken! Afgelopen najaar liep ik mijn eerste halve marathon in Eindhoven en wat heb ik toen genoten!! Ik dacht meteen: dit wil ik nog een keertje meemaken! En dus is dit mijn eerste hardloopdoel dit jaar: een 2de Halve marathon tot een goed einde brengen en liefst opnieuw onder de 2u finishen. Verder wil ik vooral aan mijn basis blijven werken door vele trage loopjes aan lage hs te blijven doen. Mijn doel: 1500 km lopen in 2017 (afgelopen jaar was dat zo’n 800) Leuke actie!

 • Lianne Bakker

  Dat zijn nog eens mooie hardloopschoenen ? Die zou ik echt wel goed kunnen gebruiken! In 2017 is mijn doel om fit te worden, mezelf een gezondere levenstijl aan te meten en om een snelle 10 km te kunnen lopen. Sinds twee weken zijn we druk aan het trainer hiervoor met DTI. Daarbij worden wekelijks vele kilometers gemaakt en dat worden er alleen maar meer. Een extra paar schoenen in maatje 38 van Asics komt dan natuurlijk zeer goed van pas! Niet geheel onbelangrijk: ze zien er nog leuk uit ook! We blijven vrouwen ?

 • Marjan

  Ik loop al jaren op verschillende schoenen van asics, echter de dynaflytes hebben nog niet ik mijn schoenenkast mogen staan. Dit jaar heb ik als doel om sneller te worden (nadat vorig jaar een marathon het doel was) en ik hoop dat ik met de dynaflytes nog een beetje sneller mag zijn! Hiervan ga ik jullie dan op de hoogte houden via mijn insta @marjanroe (En het toeval wil dat ik hardloopmaat 38 heb ??)

 • Miny

  Ik zou ze heel graag voor mezelf winnen! De Asics DynaFlyte is de eerste Asics schoen waarvan ik moet toegeven dat net zo lekker, misschien wel lekkerder loopt dan m’n Nikes. Ik maak nogal veel kilometers voor mezelf en als trainer, dus ze zouden erg goed van pas komen.

 • Joyce pots

  Hoi erlinde!
  Wat een heerlijke bijkomstigheid heb je toch als Asics frontrunner! Al van de nieuwste collectie mogen proeven voordat het in de winkel hing! Als Asics fan met kleine voeten doe ik natuurlijk heel graag met deze actie mee! Mijn eigen Asics schoenen zijn namelijk ook maat 38 ?? De dynaflyte is eenheerlijk ontwerp waar ik inderdaad ook al heerlijk op kan lopen. De nieuwe uitvoering zal vast hetzelfde of misschien zelfs nog een beter gevoel geven. Ik vind het zelf een lekkere actieve schoen met goede demping waardoor ik hem ook gebruik voor de kortere snellere training als voor de lange duurlopen! Want mijn hardloopdoel op dit moment is de marathon van Parijs! Ik heb me ingeschreven mijn startnummer 65165 zal mooi ingelijst worden als ik mijn aller eerste marathon op 9 april uitloop! Trainen gaat echter niet zo soepel met een irritatie in de kuit maar gedoseerd rustig aan en alternatieven opzoeken. Dit zorgt ervoor dat ik super gemotiveerd ben blijf! Onderweg probeer ik altijd te genieten hardlopen zorgt dat ik me goed voel en het sociale aspect de mensen die je leert kennen bind ik helemaal te gek! Als dit hardloopdoel bereikt is ga ik rennen naar het altaar oké niet rennen maar ik ga wel trouwen in mei en voor na die tijd heb ik naast het willen doen van verschillende wedstrijden nog miet specifiek duidelijk wat deze wedstrijden zullen zijn. Mijn doel was en blijft ook genieten, nog meer runners leren kennen, blijven rennen door het hele land! Aan mijn verhaal kan je dus ook al wel begrijpen dat ik deze parels graag in mijn eigen Asics collectie toevoeg ! Zou er dan ook direct een review over kunnen schrijven op mijn blog ! Gisterende eerste 2 artikelen gepost ?? Een uitdaging erbij, maar ik schrijf graag ben soms alleen veel ge lang van stof (merk je het al?) en ja ik volg je al op Facebook en instagram ditzelfde geld ook voor de site van de Asicsfrontrunners want als je verliefd bent op Asics en op hardlopen dan schrijf je je daarvoor in en dat heb ik dus begin januari gedaan. Nou ik ga even wat actiefs doen! Fijn weekend groeten Joyce pots

 • Chantal Pont

  Gave actie! Ik wil deze schoenen heel graag voor mij zelf winnen. Mijn doel is om dit jaar de Strong Viking Run, Water editie te gaan doen, daarvoor wil ik goed getraind zijn en goed voorbereidt. Dus ben begonnen met hardlopen en zal in mei de Marikenloop, 7,5km gaan doen. So lets go….ik zie mij al gaan op die mooie renners 🙂

 • Linsey raymaekers (MeyersRaymaekers)

  Super flashy schoenen, erg leuk! Ik zou ze graag zelf willen winnen. Mijn hardloopdoel 2017: een 2de (en 3de) halve marathon succesvol (en liefst binnen de 2u) finishen en veel blijven inzetten op de trage loopjes aan lage hartslag ter verbreding van mijn basis. Leuke actie!

 • Evelien te rietstap

  Het doel is: geen doelen hebben! En mooie plekjes in de natuur ontdekken. Wat ben ik trots op alles wat sport me brengt. Vriendschap, passie, vreugde, PR’s, ontspanning en de mooiste plekjes van de wereld! Ik ben nog lang niet uitgegroeid in het ontdekken van de veelzijdigheid van hardlopen. Mijn voeten zijn wel uitgegroeid, maat 38 asics is mijn maat!

 • Judith Witte

  Mijn derde marathon wilde ik onder de 4 uur lopen. Toen ik mezelf dit doel stelde wist ik niet dat de maraton van Enschede enkele dagen voor een ander evenement zou zijn: we gaan verhuizen! Ik twijfel. Uitschrijven? Het wordt druk genoeg met de voorbereidingen en klussen. Maar de lange duurlopen geven ook ruimte, ‘food for thought’. Op zulke fijne schoenen rennen zou hoe dan ook zorgen voor de broodnodige ontspanning. Wat ik ook beslis.

 • Annemieke

  Jaaaaaa, super mooie schoenen. Ik kan ze wel gebruiken want loop nog steeds op schoenen van het allereerste uur ??. Mijn doel? Lekker blijven rennen. Het is heerlijk.

 • Kirsten

  Ik zou wel willen vliegen op nieuwe DynaFlyte! Mijn doel(en) van 2017 is om vaardiger te worden in trailruns en vervolgens in buitenland mee te doen met een gaaf trailrunevent (tips zijn welkom!). Daarnaast wil ik voor de tweede keer te knallen op hele marathon afstand – dit x op snelheid met de lichtgewichte comfortabele Asics…want iT more!!

 • Henrike

  Super leuke actie! Ik zou de schoenen graag voor mezelf willen winnen. Mijn doel is om dit jaar het plezier in het hardlopen weer terug te vinden. Vorig jaar oktober heb ik de halve marathon gelopen en daarna ben ik, ook mede door wat blessureleed, het plezier in het hardlopen helemaal kwijt geraakt. Ik ben nu weer voorzichtig begonnen en hoop dat ik dit jaar uiteindelijk weer met net zo veel plezier als voorheen ga hardlopen.

 • Patty

  Mijn doel is 100% genezen van een flinke spierscheur en op m’n oude niveau terug komen en het liefst +200%. Mijn droom is om zo te herstellen dat ik dit jaar een marathon uit loop. Ik heb helaas te grote voeten voor deze mooie ASICS maar iemand blij maken is altijd te gek en delen is te gek. Hoef er alleen maar een gezellig rondje samen in retour voor te hebben ;-)! Ken wel een paar dames die van die mooie kleine voetjes hebben die ik ook zeker heerlijke loopschoenen van ASICS gun. Goed weekend! Liefs Patty

 • Meike Hennekes

  Helaas 2016 afgesloten met een blessure. 2017 helemaal opnieuw begonnen en gestart met een training Bewust Hardlopen om weer pijnvrij, beter en meer ontspannen te kunnen lopen. Ik heb eindelijk weer plezier in het lopen en ben zelfs meer neutraler gaan lopen. Ben er nog niet, maar ben al goed op weg. Helaas door de blessure de marathon van Rotterdam moeten annuleren, maar ik kan wel weer gaan werken aan een nieuw doel: een mooie PR tijdens de Dam tot Dam en onder die 2 uur komen op de halve marathon. 2017 wordt mijn hardloopjaar en wat zouden deze mooie pareltjes goed van pas komen! En…ik loop op maat 38 qua hardloopschoenen.

 • Kirsten

  Wauw wat een gave schoenen en vette winactie! En dan heb ik ook nog eens maat 38… is dat even boffen!
  Helaas kon ik dit jaar niet de halve van Egmond en Schoorl lopen, doordat ik te weinig heb kunnen trainen door vakantie en ziekte… daarom wil ik dit jaar de halve van Zandvoort Circuit Run lopen! Dat is mijn eerste doel… en mijn tweede doel is om de Hilversum City Run onder de 50 min te lopen! Daar zou ik deze gave schoenen dus goed bij gebruiken!

 • Yolanda ter Horst

  Wow wat een gave schoenen. Ik heb zelf maat 38 dus zou ze lekker zelf houden om mijn doel voor dit jaar te bereiken. Elke week minimaal 10km lopen en vooral fit blijven. Niet alleen lichamelijk maar ook lekker los kunnen laten door te lopen. Want wat is dat heerlijk. Ik ben een redelijk beginnende loper, loop 5 à 6 km per keer, maar het gaat steeds beter. Mijn insta is @yosporthealth dus dat wil wel wat zeggen. Ik promoot asics graag op mijn kanalen ?

 • Chiel

  Als nike addict wil de de zwart oranje wel eens proberen om te zien of t de perfecte schoen in voor de Hamburg Marathon in april. Zijn zo mooi in de kleuren van ons teamvroem

  • Erlinde

   Ha Chiel,

   Je wil voor jezelf meedoen, begrijp ik? Ik vermoed dat jij geen maat 38 hebt? haha! En het is een dames model… Maar je mag ze natuurlijk wel voor iemand anders winnen. Laat maar weten voor wie jij deze mooie schoentjes in de wacht wilt slepen!

 • Giulia Califano

  Die zou ik héél graag zelf willen winnen! Mijn allereerste hardloopschoenen waren van Asics en sindsdien heb ik intense liefde voor het merk. Mijn allereerste 5 km wedstrijd liep ik op mijn oude Asics, dit jaar hoop ik mijn allereerste marathon te lopen dus hóe mooi zou het zijn die op deze Asics te lopen! Zeker nadat ik al twee jaar op rij mijn marathondebuut heb moeten uitstellen wegens blessures.. Driemaal is scheepsrecht dus maar? 😉

 • Sandra

  Hier hoef ik niet lang over na te denken, ik ben super trots op mijn nichtje Marije Arends. Afgelopen jaar kreeg ze ondanks haar gezonde leefstijl te maken met diabetes type 1, wat een enorme impact heeft op haar leven. Ze klaagt nooit. Ondanks haar druk leventje met haar 3 jonge kinderen, drukke baan, een leuk sociaal leven, maakt ook nog tijd om lekker te lopen. Ik hoop snel een keer samen te kunnen lopen (zij woont in Utrecht & ik in Arnhem dus dat is even plannen); alhoewel ik lees net dat jij vliegt op deze mooie nieuwe schoenen!

 • Lea Jurdzinski

  Mijn hardloop doel voor 2017 is de deelname aan de Duitse kampioenschappen op de 400m. Hiervoor moet ik de limiet halen van 57.00 seconden. Om mij hierop goed voor te kunnen bereiden heb ik naast mijn spikes ook goede hardloopschoenen nodig om mijn trainings km’s af te leggen. Ik zou de hardloopschoenen zelf houden omdat ze in mijn maat zijn en ik ze hard nodig heb!

 • Kirsten

  In 2017 hoop ik twee marathons te lopen (Wenen en Berlijn). Ik ben al druk bezig met het trainen voor deze marathon, waardoor mijn huidige schoenen snel verslijten. Nieuwe schoenen zijn dus altijd welkom! En laat ik nou net maat 38 hebben… 🙂

 • Leonne

  Hi Erlinde, Via een promotie/advertentie op facebook voor Asics Frontrunner op jou instragram en zo ook blog terecht gekomen. Leuk om te lezen dat ook in Arnhem trail runners in actie zijn 🙂 Vorig jaar mei heb ik voor het eerst en erg spontaan (en dus zéér minimale training) mijn eerste 100km gelopen in Spanje. Voor dit jaar stond de 42km van de Marathon du Mont Blanc op de planning, maar helaas niet door de loting gekomen. Nu wordt het de 19km via de Duo Etoile. Ook staat er nog zeker een 80km+ race op de planning. Dit keer hopelijk wél met een fatsoenlijke training, vandaar ook mijn reactie. Mijn vertrapte stappers zijn aan vervanging toe en deze Asics lijken me een perfecte optie!

 • Erwin Jansen

  Mijn vrouw Agnes Jansen-ter Welle is inmiddels aan het trainen om in Oktober deel te nemen aan de diepe hel Holterbergloop in Holten. Ze wil graag de 10 kilometer volbrengen. Hierbij kan ze natuurlijk een paar goede schoenen goed gebruiken. Tevens kunnen deze schoenen haar oude en versleten Asics vervangen.

 • Linda

  Jaaa, ik zou deze heel graag willen winnen! Ze zijn mooi, klinken goed én zijn ook nog eens in mijn maat!
  Ik was ooit een hardloop-hater maar ben sinds iets meer dan een jaar helemaal om. Opbouwen gaat niet heel snel maar ik houd vol! Mijn doel voor 2017 is een snellere 5km en uitbouwen naar 10km.
  Ik heb al Asics, die onwijs goed bevallen, maar die worden wat slecht en een paar om mee af te wisselen zou heel welkom zijn!
  Dus: pick me please! 🙂

 • Grace

  Ah wat leuk! En ik heb maat 38 ❤️. Ik ren nu al een tijd op de Nimbus 18 en daar zitten al meer dan 1000 kilometers in nu ?. Hoogste tijd voor vervanging kun je dus wel zeggen. Maar dat zit er financieel helaas niet in, dus jouw actie komt als geroepen. Mijn hardloopdoel voor 2017 wordt mijn tweede en derde marathon (a’dam & rdam). Daarnaast is mijn ultieme hardloopdroom om ooit in 1 maand van het meest zuidelijke naar het meest noordelijke puntje van Nederland te rennen. Nu nog iemand die met een tentje op de fiets wilt meedoen ?. Hardlopen betekend alles voor mij. Dikke kus, Grace 🙂

 • Wendy van Lubek

  Mijn hardloopevenement is om lekker te gaan lopen. Na 20 jaar weer begonnen en zo soepel als het vroeger ging zo zwaar is het nu. Ik heb als doel enkele fun en obstacle runs te gaan doen en als het goed gaat trainen voor een triatlon. Een paar goede mooie schoenen zijn daar erg belangrijk bij!

 • Nathalie de Boer

  Whaa!! Gelukkig zie ik dit optijd ?
  Mijn doel voor 2017 is AsicsFrontrunner worden ? Ik zou het tof vinden mijn PR op de 5 en de 10 te verbeteren. Ik denk ook dat ik dit jaar ga kijken welke afstand ik het fijnst vind en mij hier dan echt op ga focussen.
  De schoenen zouden voor mijzelf zijn. nou heb ik bij sommige schoenen 38,5 als deze mij uiteindelijk niet zouden passen kan ik mijn zus er ook heel blij mee maken.
  Wil ik, wil ik, wil ik.. ?

 • Roswitha Littel

  Ik loop al jaren op Asics omdat deze schoenen het beste bij mij passen. Ook ben ik inmiddels wel toe aan een nieuw paar en hoop dat deze het worden. Mijn hardloopdoel is op z’n minst de 15 kilometer te halen en misschien een halve marathon. Maar dat moet vast goedkomen met een paar toffe hardloopschoenen van Asics. Daarom zou ik dit paar graag winnen.

 • Nicole

  Hardloopdoel: halve marahon van Leiden in 1:45:00 uit te lopen en daarnaast natuurlijk nog veel meer kilometers maken en misschien de halve marathon van Disney lopen (de schoenen wil ik voor mezelf winnen ?)

 • Stephanie van Os

  Wat zou ik graag deze top schoenen willen winnen! Mijn asics waar ik nu 10 maanden op loop hebben er al meer dan 900 km op zitten en zijn echt aan vervanging toe. Dit jaar wil ik op de 10 km eindelijk onder de 45 minuten komen. Wat zou ik dat graag oo deze beauty’s willen lopen!

 • Sanne Gudde

  Oef…. scroll ik door mijn Facebook timeline, valt m’n oog op deze beauties…. ?Snel meedoen dus! Mijn doel is de Halve van Renesse (Zeeland) op zondag 21 mei. Na 2 andere halve marathons (Amsterdam en CPC) gelopen te hebben, is mijn doel 2:00 uur of sneller! En mijn schoenmaat is… 38 ?✨

 • Deborah van Delft van den Berg

  Ik zou ze graag voor mezelf willen winnen om mijn 1e halve marathon dit jaar te gaan lopen. En als ze bij jou heerlijk 50 km kunnen dan moet mijn halve marathon een makkelijkie zijn voor deze mooie schoenen.

 • Sjoukje van den Boom

  Mijn doel is een pr op de Halve marathon lopen. Maar het doel voor mijn maatje is belangrijker… sneller worden. En daarom zijn deze snelle schoenen echt voor bedoeld. Vliegen dus. Ik geef ze graag aan haar om haar doel te halen. Voor jou dus Stephanie ?

 • Meimei

  Wauw, deze zou ik graag aan m’n kledingkast willen toevoegen. Mijn hardloopgoal voor dit jaar is een halve marathon onder de 1u45min. Ik heb me ingeschreven voor de CPC loop en als asicsfrontrunner omdat ik zowel mijn patienten en vrienden graag motiveer om meer te bewegen. Ik wil graag het goede voorbeeld geven en met deze schoenen kan ik echt shinen. Asics zijn de enige schoenen waar ik geen steunzolen in hoef te dragen en kan rennen zonder kramp in m’n voeten.

 • petra van kranenburg

  Ik zou de schoen graag voor mezelf willen; nu loop ik op Asics gel nimbus. Heb ook nooit andere geprobeerd, deze kwamen uit de looptest bij de Runnersworld en ze lopen ook prima. De beste demping maar geen snelle schoen, ik heb al veel over de dyna flyte gelezen en eigenlijk alleen maar positieve reactie’s . Graag zou ik dus deze schoenen willen winnen om erop te flyen. Vorig jaar heb ik meegedaan aan het rondje Mokum en in mijn leeftijdsklasse eindigde ik net buiten de eerste 3. Mijn doel van dit jaar is om daarbij te komen. Natuurlijk heb ik me ingeschreven voor de Asics frontrunner en hoop dat ik dit jaar als ambassadrice mag lopen voor de rokjesdagloop. Kortom doelen genoeg voor deze kekke hardloopschoenen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10 + twintig =