Sport & voeding

De Runners Prep Night: workshop door auteurs van het boek Sportables

Het begin van hardlopen is lastig, dat klopt! Ik weet nog goed dat ik na 2 km met steken in de zij naar huis terug strompelde, maar toch zette ik als tiener door. Nu zo’n 10 jaar later heeft de grote iPod op mijn arm plaats gemaakt voor een high-tech hardloophorloge om de pols. Ik heb écht de stap gemaakt naar het worden van een Hardloper. Juist ja, met hoofdletter H, het verslaafd raken aan 😉

Runners Prep Night

Kijk, het is natuurlijk hartstikke goed als je zo af en toe de loopschoenen aantrekt. Even lekker het hoofd leegmaken na (of voor) een zware dag. Begin je verslaafd te raken aan het hardlopen en wil je er wat meer uit halen? De volgende stap maken? Dan heb ik iets leuks voor je! Samen met Runnersworld Arnhem organiseer ik vanuit Run-way Girls de Runners Prep Night. Eens per kwartaal een workshop avond, met een gastspreker die jou handige hardlooptips geeft.

Voeding

De eerste editie trappen we af met tips en tricks over wat je nou precies moet eten en drinken als hardloper. Voeding heeft namelijk een heel groot effect op jouw run! Lekker rennen vol energie of juist een zware training doordat je last van je maag hebt: dat kan allemaal met je voeding te maken hebben.

Auteurs van kookboek Sportables geven een workshop

Karin en Eline komen de workshop geven, auteurs van het kookboek Sportables vol gezonde on-the-go recepten. Ze leggen je uit wat je aan voeding nodig hebt voor/tijdens/na het hardlopen. Ook zullen ze een on-the-go recept maken, zodat jij thuis meteen aan de gang kan met de tips!

Waar en wanneer?

De Runners Prep Night vindt plaats op woensdag 22 februari van 19.30-21.30, in de winkel van Runnersworld Arnhem. Enneh.. we zullen je met een goed gevulde maag en volle handen terug naar huis sturen 🙂

Ben jij er bij?

Geef je dan snel hier op: http://bit.ly/2kck7ws

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

tien − een =