Sport News

The Break Up: Stef Stopt!

Met nog minder dan een week te gaan voor de marathon van Rotterdam, hebben we ‘breaking’ nieuws ;-). De oplettende lezer heeft het de laatste tijd misschien wel gemerkt. Er kwamen geen weekverslagen en andere post meer van Stefanie. Alleen updates van mij (Erlinde dus). Stefanie schreef niks meer want ze stopt! Wat? Huh? Hoezo? Waarom? En hoe moet dat nu verder met Run-way Girls?

Vechtscheiding?

Ja goede vragen! Maar de antwoorden zijn niet allemaal even makkelijk. In ieder geval hebben we geen knallende ruzie en er is geen vechtscheiding 😉 We zijn goed uit elkaar gegaan. Zoals het hoort!

The Break Up: Stef Stopt!

Wind of change

Sommige dingen blijven gewoonweg niet voor altijd. Verandering hoort erbij en is vaak goed en verfrissend. Namens Stef kan ik zeggen dat ze op dit moment kiest voor haar ‘gezin’. Dat wil zeggen: haar vriend en hond :-). Haar nieuwe baan kost tijd en haar sociale leven ook. Ze vindt het jammer om te stoppen, maar op dit moment zijn er andere prioriteiten. Ze blijft lekker hardlopen en andere sporten beoefenen. En genieten van de mensen en dieren om haar heen. En zonder de ‘druk’ om een blog bij te houden.

Monday Runners Day

Overigens is Stefanie er nog wel gewoon bij tijdens de Monday Runners Day op elke 1e maandag van de maand. En je kunt haar via Instagram volgen op stefanie_lemmens.

Natuurlijk vind ik het jammer dat Stef er vandoor gaat als Run-way Girl, maar ik snap haar keuze.

Run-way Girls gaat door!

En wanneer er een deur dicht gaat… dan gaat er weer een nieuwe deur open. Met andere woorden: Run-way Girls gaat door! Wel in een andere vorm en achter de schermen ben ik/ zijn we druk met het ontwikkelen van een nieuw concept. Waarbij de nadruk niet zozeer op het bloggen over mijzelf zal liggen, maar waarbij jij als lezer en de ‘community’ centraler staat. En -hoewel de naam misschien anders doet vermoeden- Run-way Girls is er voor iedereen! Ook mannen lezen de blogs in groten getale, zo blijkt uit Google Analytics 😉

Tips & Tricks

Het is nu nog allemaal wat vaag, maar ik ga er hard mee aan de slag! En heb je tips, suggesties, opmerkingen, verbeterpunten, vragen, samenwerken of wil je solliciteren als blogger.. enz. enz. Super leuk! Laat het me weten via info.runwaygirls@gmail.com.

Marathon Motivatie

Zodra de plannen concreet zijn, horen jullie meer! Tot die tijd blog en ren ik gewoon vrolijk verder! Om te beginnen met de marathon van Rotterdam volgende week zondag. Nog even een paar keer de onderstaande video bekijken en ik ben er klaar voor…

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeventien + tien =