Giveaway,  Trailrunning

Winactie: Polar Bear Trail

Op zondag 22 januari 2017 is er de winter versie van de Bear Trail: de CLIF Bar Polar Bear Trail. Ook dit jaar heeft de Polar Bear Trail twee afstanden, 14 en 22 km. Het is een populaire trailwedstrijd en de 22 km is al vol. Maar goed nieuws, want je kunt toch nog meedoen. Ik mag namelijk 2 x 2 kaartjes weggeven voor deze mooie trail in het Belgische Teuven! De afstand mag je zelf kiezen.

Bearsports

De kritieken over de voorgaande edities van dit event zijn lovend: “Een mooi en uitdagend parcours” én “makkelijk parkeren en prima faciliteiten”, zijn veelgehoorde reacties. Een event waar je bij moet zijn! Je kan kiezen uit de ‘korte’ aftand van 14 km of de langere route van 22 km. Fun fact: de 22 km trail is onderdeel van de Bearsports Trail Challenge.

Win kaartjes voor de Polar Bear Trail

Editie 2017 heeft CLIF Bar als hoofdsponsor. Dat betekent dat je als deelnemer op de verzorgingsposten CLIF Bars krijgt om je energie bij te vullen. Dankzij CLIF Bar mag ik ook 2 x 2 kaartjes weggeven voor de Polar Bear Trail. Heel gaaf!

Wat moet je doen?
 • Laat onder deze blogpost óf op de Facebookpagina van Run-way Girls een reactie achter waarom jij graag wilt meedoen met de Polar Bear Trail. Geef ook aan wie je graag wil meenemen en welke afstand jullie willen lopen.

 • Het zou extra leuk zijn als je Clif Bar en Run-way Girls volgt op social media!

Tot wanneer kun je meedoen met de winactie?

Deze actie loopt tot en met zondag 15 januari 20:00 uur. Daarna worden de winnaars bekend gemaakt. Als je wint krijg je ook een persoonlijk bericht.

Meer info

Meer informatie over het event, vind je op de website van de Polar Bear Trail.

3 Comments

 • Steff

  2 jaar geleden was ik al eens van de partij tijdens de Polar Bear Trail in echte winterse omstandigheden. Fantastische streek om te lopen en ook de organisatie zit goed in elkaar, zoals eigenlijk elk event van Bearsports. Ik zou heel graag nog eens terug willen meedoen. In eerste instantie was deze er dit jaar overgeschoten, omdat de agenda al goed vol zit met andere wilde plannen en ik wilde dit jaar graag wat, voor mij, nieuwe events ontdekken. Maar voor een gratis deelname maak ik met plezier een uitzondering! Het zou prachtig zijn moest k men maatje David Mens de Voerstreek kunnen leren kennen. Moesten we winnen hadden we graag de lange afstand van 22 kilometer gelopen.

  Zowel CLIF als Runway Girls volg ik al enige tijd op social media. Beiden zijn meer dan interessant om te volgen, ook zonder winacties 😛

 • Frank de Mönnink

  Ik twijfel al een tijdje of trailen iets voor mij zou zijn. De 22 km zou een perfecte manier om hier achter te komen en tevens nog steeds een mooie training voor mijn #roadtorotterdam

 • Thijs Strackx

  Teleurgesteld was ik toen ik te horen kreeg dat de 22km van de Polar Bear Trail vol zat. Damn, weer te lang gewacht voor het 2de jaar op rij! WERKPUNT dus ? .Door dit bericht krijg ik toch weer een kans om één van mijn loopdoelen van 2017 waar te maken. Op internet zag ik al hoe cool de Polar Bear wel was. Samen met mijn vriendin zou ik graag deelnemen aan de 22km. Ik ga dan ook direct de 2 pagina’s liken…

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 − zes =