Roadrunning,  Sport News

ASICS FrontRunner Nederland

Het is één van de grootste communities ter wereld: “ASICS FrontRunner“. Een project dat in 2010 in Duitsland is begonnen. Daarna volgde Polen. Dit jaar wordt dit unieke project uitgebreid tot veel meer landen, waaronder Nederland!

Wat is het doel van ASICS FrontRunner?

Het doel daarbij is om ambitieuze hardlopers van overal ter wereld te ondersteunen en om een unieke community op te bouwen waarin alle ASICS FrontRunner leden hun passie met elkaar kunnen delen: hardlopen. Een team bestaat uit een zeer diverse groep mensen. Aan de ene kant zijn er professionele hardlopers en aan de andere kant ook recreatieve hardlopers die het puur voor hun plezier doen. Dit maakt het zo uniek en zo leuk!

Ich bin dabei

Voor mij kon 2017 niet beter beginnen. Samen met Manon en Chris maak ik namelijk deel uit van het Nederlandse ASICS Frontrunner team. Wat een eer! Robert Lathouwers, deelnemer aan de Olympische Spelen van 2008 en 2012 op de 800 meter, is onze “team captain”.

Op zoek naar meer Nederlandse Frontrunners

En het goede nieuws is dat hij op zoek is naar méér teamleden van ASICS FrontRunner. Wij willen ons team in 2017 uitbreiden met zo’n dertig FrontRunners, man en vrouw, jong en oud, van korte afstanden tot ultraruns. Om zo tot een mooie afspiegeling van hardlopend Nederland te komen.

https://youtu.be/PxEPtYEl6us

Je hoeft dus geen professionele hardloper te zijn om bij het team te komen. Je moet wel helemaal weg zijn van hardlopen en een groot deel van je vrije tijd op hardloopschoenen doorbrengen.

Wat zijn de voordelen?

Behalve dat je dan bij een team komt dat dezelfde passie voor hardlopen heeft als jij, heeft een ASICS FrontRunner ook vele andere voordelen, zoals:

  • Gratis exclusieve ASICS FrontRunner hardloopcollectie en schoenen
  • Exclusieve toegang en gratis deelname aan ASICS FrontRunner evenementen
  • Gratis startbewijzen voor geselecteerde ASICS wedstrijden
  • Advies van ASICS FrontRunner experts en professionals
  • De kans om te schitteren in merkcampagnes en PR-verhalen
  • Testen van producten (in veel gevallen voor lancering van producten)
  • En nog veel meer!
WORD ASICS FRONTRUNNER!

Wil je ook lid van het ASICS FrontRunner team worden? Ga dan snel naar  de website van ASICS| Frontrunner en solliciteer!

4 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf + vijf =