Giveaway

Winactie! Live, Love, Run Annemerel de Jongh

Nog eventjes en heel Nederland is met vakantie. Welke boeken stop jij dit jaar in je koffer? Of blijf je -net als ik- gewoon thuis deze zomer? Maar of je nou thuisblijft of naar een verre bestemming reist, de zomer is het ideale moment om te lezen. Summer Reading, zoals Annemerel de Jongh het noemt op haar blog. En laat ik nou het boek van Annemerel zelf mogen weggeven: Live, Love, Run! 

Hooked

Annemerel was nooit bijzonder sportief, totdat ze op haar 17e het hardloopvirus te pakken kreeg. Nu maakt niets haar gelukkiger dan hardlopen. Ze rent de ene marathon na de andere. En niet onverdienstelijk. Afgelopen jaar liep ze in Berlijk een super mooie tijd van 3:26.

Live, Love, Run

Hoe ze van hardloophater is veranderd in hardloopjunkie, vertelt ze in Live, Love, Run. Ze vertelt in haar boek alle ins en outs van het hardlopen: hoe je het beste kunt beginnen, hoe je het volhoudt, wat je aantrekt, hoe je zorgt dat je geen blessures krijgt en wat je moet doen als je er toch mee te maken krijgt. Ze deelt recepten én nog veel meer. Ze schrijft in haar boek net zoals op haar blog. Persoonlijk, grappig en -vooral- heel eerlijk.

Winactie! Live, Love, Run Annemerel de Jongh

Aanstekelijk

De redacteur van Women’s Health noemde het boek van Annemerel zo aanstekelijk dat zelfs de gezworen hardloophater zin krijgt om de sportschoenen onder te binden en naar buiten te gaan. Wees dus gewaarschuwd.

Review

Het blog van Annemerel volg ik al een hele tijd. Ze schrijft er niet alleen over hardlopen, maar het gaat wel vaak over hardlopen. Gelukkig maar, want haar hardloopblogs vind ik het allerleukst. Ik ben dus ook reuze benieuwd naar haar boek. Is het boek net zo leuk als de blog? We zullen zien! Op Run-way girls wil ik graag een review van dit boek plaatsen en daar heb ik jouw hulp voor nodig.

Win!

Wil jij het boek Live, Love, Run winnen? Laat dan onder deze blogpost een reactie en geef aan waarom jij dit boek wil lezen. Onder de deelnemers verloot ik een exemplaar van het boek. De winnaar krijgt het boek thuis gestuurd. Daarna stuur ik je een paar vragen over het boek toe, die je moet beantwoorden. Aan de hand van jouw antwoorden maak ik een review voor Run-way Girls.

Het is niet verplicht, maar het is leuk als je Run-way Girls op social media volgt. En spread the word. Deel het vooral op social media!

Deze winactie loopt tot en met dinsdag 19 juli 2016 0:00 uur. 

Winactie! Live, Love, Run Annemerel de Jongh

28 Comments

 • Mariska

  Leuk! Die gaat mee op vakantie als loopinspiratie. In de vakantie loopt mijn schema gewoon door, dus ook daar zal ik blijven lopen. In een nieuwe omgeving lopen is voor mij altijd even een drempel, maar met inspiratie van Annemerel moet dat zeker gaan lukken ;-).

 • Roksanne

  Hoi hoi,
  Weer een goede winactie. Ik zou het boek graag willen winnen omdat ik nog nooit een hardloopbroek gehad heb, en daarnaast ben je nooit te laat om bij te leren. Ik ga er vanuit dat hier ook wel goede tips uit ervaringen gegeven zullen worden. En ik zag ook al een bladzijde met daarop recepten voorbij komen. Wie weet staan er goede en lekkere recepten in die ik kan gaan uitproberen. Sinds 2 maanden volg ik Annemerel. En ik snap niet dat ik dat niet eerder gedaan heb.
  Groetjes Roksanne

 • Nancy van der kamp

  Ik en mijn vriendinnen zijn sinds kort begonnen met hardlopen, de ene is wat fanatieker en gemotiveerder dan de ander. Dus met regelmaat is ons groepje niet compleet . Misschien dat dit boek voor de juiste stimulans zorgt?! Tip en advies is zoiezo mooi mee genomen toch? ?

 • Marije

  Oeeeeh! Ik ben heel nieuwsgierig naar dit boek!! Ik zit nu al een jaartje een beetje in een hardloopdip door een zware blessure, misschien helpt dit boek me weer er volop te van genieten!

 • Cis82

  Oeh dit boek wil ik heeel graag winnen! Ik vind de blogs van annemerel super leuk en het lijkt me erg leuk om dit boek te lezen! Fijn ook voor op vakantie?

 • Henny

  Ik loop net 3 jaar hard.
  Vanaf januari 2016 ben ik 23kg afgevallen.
  Zonder die bepakking gaat het hardlopen met sprongen vooruit en krijg ik er nog meer plezier in.
  De 21km heb ik al 2 X gelopen, maar nu wil ik graag met hulp van Annemerel haar boek werken naar de hele marathon.
  Liefs Henny ?

 • Juliette

  Ik zou het boek graag willen winnen, omdat ik ondanks mijn grote afkeer voor hardlopen dit jaar toch ben begonnen en het al maanden vol houdt. Ik zou graag beter willen worden en kan de tips en informatie uit het boek dan ook goed gebruiken.

 • Janique

  Heeeeel graag! Mocht hem van mezelf niet kopen omdat ik de afgelopen periode heel druk was met mijn scriptie. En als goed is ben ik nu geslaagd, dus ik ga hard duimen. In plaats van elke week ook al 6 weken niet gelopen, dus kan wel wat fit motivation gebruiken;)

 • Christel

  Lees Anne Merels blog nu een aantal met maanden met veel plezier en ben dan ook heel erg nieuwsgierig naar haar boek. Ik loop en lees graag dus samen met mijn loopschoenen neem ik dit boek graag mee naar Frankrijk waar ik 2 weken van vakantie ga genieten samen met mijn gezinnetje.

 • Sandra

  Ik was inderdaad een hardloop ‘hater’, tijdens mijn studie liep ik verplicht al hijgend en zwetend een rondje met mijn vriendin. Was lekker goedkoop bewegen in mijn studententijd. De 5 km heb ik toen ook nooit gered. ruim 1 jaar gelden ben ik begonnen met behulp van Evy, gewoon omdat het makkelijk in te passen is in mijn drukke gezinsleven …. & ik ben 100% om!!!! Wat is hardlopen leuk!! Dit jaar nog geen vakantie geboekt dus ik hoop op nederlandse zon & het leuke boek. Dan zoek ik hier een heerlijk plekje in de omgeving.

 • Kim Dekker

  Super leuke actie! Ik ben dol op Annemerel 🙂
  Net nieuwe schoenen, zonnetje komt weer wat vaker te voorschijn, ik zeg kom maar op met dat boek en met het hardloopvirus! Ik ben er klaar voor 😉

 • lena

  Hoi ik wil het boek graag winnen omdat ik annemerel haar blog heel leuk vind en omdat ik sinds april hardloop en ik er graag meer over wil weten! En ik zo meer ren motivatie op doe

 • Myra

  Zes jaar geleden ben ik begonnen met hardlopen, nadat ik er altijd een grondige hekel aan had gehad. Het resultaat? Inmiddels al meerdere halve en zelfs een hele marathon gelopen. Je zou het een verslaving kunnen noemen. Ik ben ook verslaafd aan het lezen over hardlopen en daarom staat dit boek al een tijdje bovenaan mijn lijst!

 • Christina

  Jaa ik doe mee! Ik ben erg benieuwd naar dit boek, juist omdat ik zelf weer volop aan het trainen ben voor mijn eerste hardloopwedstrijd ooit in september! Het trainen had ik eerder dit jaar moeten pauzeren want ik had veel pijn in mijn voeg maar nu sinds een maand weer goed op weg met hele fijne nieuwe Saucony schoenen! Dus alle tips en info uit dit boek zijn dan mooi meegenomen!

 • Ymke

  Ik ben na een tijdje uit de running geweest te zijn door een blessure er helemaal klaar voor om het hardlopen weer serieus op te pakken, daarom is ‘Live Love, Run’ juist nu natuurlijk meer dan welkom!

 • Kirsten molthoff

  Ook ik heb recent het ‘hardloopvirus’ te pakken gekregen! Dit boek zou denk ik erg motiverend werken om in september mijn allereerste 7.5 km loop te lopen! Please please pretty please 🙂

 • Stéphanie

  Mijn zusje wees me er laatst op dat ze mij eigenlijk wel erg herkende in het verhaal van Annemerel. Op school vond ik de gymles altijd een grote nachtmerrie, helemaal als we veel moesten rennen. Ik heb zelfs mijn verjaardag een keer op een andere dag gevierd, omdat we gymles hadden en dat m’n dag sowieso zou verpesten.
  Na mijn studie kregen 3 vriendinnen me zo ver om een keertje een stukje te gaan lopen en al snel was ik verkocht! Vorig jaar heb ik in New York voor het eerst een marathon gelopen en nou ben ik verslaafd.
  Intussen heb ik ook mijn zusje aan het hardlopen gekregen en ik denk dat dit boek erg motiverend zou zijn voor haar en ik zou het zeker erg leuk vinden om het verhaal van Annemerel te lezen, omdat het zo herkenbaar zal zijn. Over 2 weken gaan we samen op vakantie, dus als we zouden winnen, dan kunnen we het boek Live, Love, Run allebei meteen lezen en er zoveel mogelijk tips uithalen.
  Fingers crossed!!

 • Ron

  Mijn dochter Tamara heeft best veel hardgelopen. Maar doordat wij haar te vaak voor evenementen hebben ingeschreven was de lol er voor haar af. Wellicht ik kan haar met dit boek terugwinnen.

 • Lianne

  Het eerste wat ik doe op dinsdag is de column van annemerel lezen in de metro. Ze schrijft zo herkenbaar. Ik ben heel benieuwd naar haar boek en tips. En wie weet ga ooit dan nog een keer een marathon rennen.

 • Kim

  Leuke winactie! Ik zou het boek heel graag willen winnen omdat ik zelf pas net een paar weken geleden begonnen ben met hardlopen en ik alle tips en trics goed kan gebruiken voor mijn eerste hardloopwedstrijd! Fingers crossed!

 • Annet

  Wauw leuke actie! Eigenlijk doe ik nooit mee met acties, want hoeveel kans maak je nu eenmaal? Toch geloof ik dat het nu, op dit moment, helemaal zou passen dit boek te lezen. Na jaren hardlopen, knieblessures, steeds weer te lang doorrennen (nóg een rondje!), krijg ik nu steeds meer grip op het hardlopen. Het verlegt grenzen, maakt je hoofd leeg, je voelt je fit, heel benieuwd wat Annemerel hierover met mij wil delen. Een persoonlijk verhaal over hardlopen, en álle gemakken en ongemakken die daarbij komen kijken. Voor, na en tijdens het rennen. Leuk, fingers crossed!

 • Joyce pots

  Een hele goede morgen!!
  Wat heeft dit boek al vaak mijn aandacht gehad
  Maar helaas en ik weet eigenlijk niet goed waarom heb ik het toch nog niet gekocht. Toen je via instagram poste dat je alleen vandaag nig kans maakte dacht ik ik trek die stoute hardloopschoenen aan en waag een kansje.
  Hardlopen vind ik leuk uit mijn hardloopdal komen vind ik lastig maar er over lezen vind ik prachtig!
  Ik ren om mijn hoofd leeg te maken ! Probeer er ook een leuke foto van te maken maar daar heb ik dus al annemerel bij nodig die foto lukt me namelijk nog niet ? Ik weet dat er in het boek ook tips staan! Maar oké hardloop dal wat houd dit bij mij in? Moe zijn en geen fut voor een training mezelf letterlijk in de hardloopkleding drukken en naar buiten slepen ook de zon kan me niet overhalen? Maar als ik dan loop voelt het super goed! Ben benieuwd of annemerel er ooit laat van gehad heeft.

  Maarja als ik het boek win ga ik er met veel enthousiasme aan beginnen om iedere bladzijde van het boek te verslinden en jaja natuurlijk uitgebreid antwoord te geven op de vragen die ie stelt nou ik ga mezelf weer een hardloopschop onder mijn kont geven en een blokje om rennen

  Groetjes Joyce pots

 • Shiva

  Ik lees eigenlijk nooit over sport.. ik doe het gewoon. Maar misschien wordt het toch eens tijd voor wat extra verdieping en ik ben nog op zoek voor een boek op vakantie:)

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

achttien + twintig =