Giveaway,  Trailrunning

Winactie: startbewijzen voor de Terhills Trail & 1 doos Clifbar

Op zaterdag 9 december is de tweede editie van de Terhills Trail. Dat is een trail op het terrein van Connecterra in Eisden-Maasmechelen. Een fantastische omgeving met spectaculaire panorama’s!

Van steenkolenmijn naar trail Walhalla

Connecterra is een gebied waar meer dan een kwart eeuw geleden de steenkolenmijn van Eisden nog op volle toeren draaide. Maar tegenwoordig ziet het landschap er helemaal anders uit. Je kunt hier genieten van een verrassend landschap van ‘bergen en meren’ én spectaculaire panorama’s.

Win startbewijzen!!

Deze omgeving leent zich natuurlijk voor een geweldige trail. Niet alleen de doorgewinterde trailrunner, maar ook de beginnende trailoper zal hier gaan genieten. Ik heb goed nieuws want ik mag 2 x 2 kaartjes weggeven voor de Terhills Trail en ook nog 1 x een doos Clifbar.

Je hebt de keuze uit 3 verschillende afstanden van de trail:

 • 30 km (500hm) start om 10:00 u
 • 20 km (280hm) start om 10:15 u
 • 10km (120hm) start om 10:30 u

Wat moet je doen om te winnen?

Scroll naar beneden en geef onderaan deze blog een reactie! Laat daarbij weten waarom je mee wilt doen aan de Terhills Trail, welke afstand en wie je wilt meenemen. 

Volg Run-way girls ook op Facebook & spread the word!

Meedoen aan deze winactie kan tot en met 15 november a.s. Daarna krijgen de winnaars persoonlijk bericht.

Meer info over de Terhills Trail lees je op de website van Bear Sports.

29 Comments

 • Vera van Haaren

  Afgelopen zondag samen met Eveline Gradussen de marathon van New York gelopen… Leuk om iets nieuws te gaan ervaren!! Laten we beginnen met 10 km ? en er gelijk een leuk weekend van maken!!

 • Ward Creyns

  Hoi, vorig jaar heb ik de 20km gedaan van de terhillstrail, dit jaar zou ik graag eens de 30km willen doen, kwestie van de grenzen te verleggen. Dit doe ik natuurlijk samen met m’n loopmaatje Mark Bayen die er elke trailrun bij is. We hebben dit jaar al elke trail van Bearsports gedaan, dus deze mag zeker niet ontbreken.

 • Michiel Brands

  De 30km lijkt mij een erg toffe uitdaging, zo’n afstand heb ik nog niet eerder gelopen, maar met de vele duurtrainingen van de afgelopen maanden verwacht ik dat het wel moet lukken. Daarnaast lijkt het mij supertof om weer eens in een andere omgeving te lopen. Ik denk dat mijn loopmaatje Bart dan ook graag mee wil, maar daar zal de 20km wel afdoende voor wezen.

 • Tom te selle

  ik heb verhard alle reguliere afstanden al afgevinkt. de 5 de 10 de 15 de halve en de hele marathon . eens zal er een trail gedaan moeten worden voor de ervaring toch ?ben zelf alleen totaal onbekend in het wereldje . wat is mooier dan een startbewijs winnen ? dan moet ik wel en kom ik er op een leuke manier achter hoe dit is ! daarom de afstand die ik zou willen doen is de 10 ook in deze sport gewoon beginnen in de instap toch ?

 • Ezra

  Ik word heel blij van hoogtemeters en die schijn je in de Terhills trail voldoende te krijgen! Het lijkt me heel bijzonder om tussen de eeuwenoude mijngeschiedenis door te lopen en zo sport, natuur en cultuur op 1 dag te beleven!
  En mocht ik winnen, dan loop ik graag samen met Henri Vierhoven de dertig kilometer!

 • Marjan

  Vorig jaar heb ik trailschoenen gekocht en daar in de winter een paar keer op gehobbeld. Na een zomer vol asfalt wil il graag m’n trailschoenen weer aandoen voor mijn eerste officiële trailrun (en dan ga ik voor 20k). Deze nieuwe ervaring wil ik gaan delen met Joyce, loonmaatje en tevens trailnewbie.

 • Eef van Druijten

  Inmiddels ben ik na vijf jaar aardig aan het terug komen van een burn-out. Ik ren eindelijk weer in een groep en trail nu wekelijks 10 km. Het gaat nog niet om de snelheid maar vooral weer goed de 10 km in de benen krijgen en heuvels over rennen. Het fijnste is dat ik er weer van kan genieten en zin heb om met weer en wind te gaan rennen.

 • Daria

  Ik daag mijn vriend Floor uit voor deze trail. Afgelopen zondag hebben we ons best gedaan tijdens de Enci Bergloop, de loop waar we elkaar vorig jaar hebben ontmoet :-). In januari staat de halve marathon in Egmond op ons te wachten, maar voor december zocht ik nog een uitdaging. Dat wordt knallen op 9 december!

 • Elana

  Wat tof dit!! Ik wil zeker meedoen! Ik zou graag de 10km doen, samen met mijn lieve vriend, die er altijd en overal voor mij is, bij alle wedstrijden die ik doe. Na een aantal triathlons en loopwedstrijden is zo’n adventure trail iets wat ik nog nooit heb gedaan, maar heel graag mee zou willen maken. Als voorbereiding op een iron man 70.3, die ik komend jaar in het buitenland (hoop Zwitserland of iets in die richting) op de planning heb, is het tof om vast wat van het trailrunnen mee te krijgen.

 • Eveline

  Een blij gevoel krijg ik bij deze trail. Na de Lochemseberg trail zou ik graag een nieuwe uitdaging aan willen gaan… De afstand van 30km lijkt me een mooie volgende stap. En tips wat betreft voeding zijn dan meer dan welkom!

 • Daniëlle Willems

  Wat een gave actie! Ik heb het trailen helemaal ontdekt, het is heerlijk jezelf uit te dagen in de natuur! Ik zou deze trail heel graag gaan lopen samen met Loopmetfloor. Het zal een zware tocht worden en als ik win zou ik graag voor de 20km gaan!

  Groetjes danielle
  RunwithDanielle

 • Frank Harreman

  Wat een toffe actie!! De week hierna loop ik samen met Erik Blom de Bello Gallico 160k. Dit (30k) zou een mooie laatste training zijn, in een geweldig gebied, en hoe mooi dat jullie kunnen bijdragen aan een goed resultaat van mijn eerste 100 mile.

 • Claudia Striekwold

  Coolieoelie!! Omdat het gebied te gek, is en ik hier graag met mn zusje door wil dwalen zonder te verdwalen ?. Een samen dagje uit herkansen wat tijdens de beartrail wegens blessure helaas gecanceld moest worden.

 • Marieke

  Súpergave actie!
  Ik zou heel graag de 20 km willen rennen, heb eerder de polar bear trail run gedaan en die was fantastisch. Sindsdien ben ik gegrepen door het trailen en ga eind maart de twoocean ultrarun doen in Kaapstad, samen met de allerleukste jongen die ik ken. Hoe leuk zou het zijn om deze trialrun ook samen te doen?

 • Esther Vaesen

  Hoi ik zou dit als verrassing voor mijn man en zijn loopmaatje willen winnen (Ward Creyns en Mark Bayen) . Zij zeggen al een tijdje dat ze de 30 km willen lopen op de terhills.

 • Manon

  Dir lijkt mij een hele mooie trail!
  Ik houd het hardlopen leuk door onder andere in verschillende omgevingen te lopen.
  Vorige week liep ik de Berenloop op Terschelling met aan aantal Anita-meisjes. Ik zou graag iemand van hun verrassen met een ticket voor deze trail, omdat ik ze ontzettend dankbaar ben! De 20km moet lukkwn!??

 • Jacqueline

  Ik heb het trailen sinds kort ontdekt. Na twee trails op de waddeneilanden ben ik ook benieuwd naar een heel ander landschap. Hoogtemeters zijn een mooie uitdaging voor iemand uit de polder. En een hardloopmaatje gaf aan ook eens te willen trailen. Ik hoop de 10km te winnen voor ons.

 • Arno

  Haai,
  Van het weekend weer eens een bosrun gedaan, keer wat anders dan mountainbiken! Ik zou kiezen voor de 20, dan heb ik nog drie weken om te trainen ??
  Ik neem mee, m’n bijna broertje Tom Sluiter, die kan tenminste gaan voor podium, ik zal blij zijn met überhaupt finish..
  Grt Arno Gouweleeuw

 • Adisa van Dijk

  Wauw wat een te gekke win-actie!! Ik zou graag de 10km trail als verrassing aan mijn lieve zus willen geven, zei heeft ervoor gezorgd dat ik dit jaar de halve marathon heb kunnen lopen. Kom maar op met deze nieuwe uitdaging! ?? ??‍♀️

  Liefs mij xx

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × 5 =