Roadrunning,  Trailrunning

Run-way Girls: Together we run

De laatste tijd gaat het op Run-way Girls veel over mij (Erlinde). Dat heeft er vooral mee te maken dat ik heel graag mee wil doen aan de epische #BeatTheSun estafette race van ASICS. Tot en met vrijdag 23:59 uur kan hier gestemd worden en ik ben mezelf op alle kanalen keihard aan het promoten. Want ik wil zooooooo graag door naar de finale! Goed, dat is duidelijk, maar Run-way Girls is meervoud. Dat houdt ook in dat deze blog en de socials niet alleen om mij moeten draaien. Dat wordt binnenkort dus anders!

Wind of change

Zoals bekend is Stefanie vertrokken als blogger. En dat betekent dat we een nieuwe koers varen. We!? Ja nadrukkelijk we, want binnenkort ben ik niet meer de enige die schrijft voor Run-way Girls. En draait het niet (meer) alleen om mij.

Together we run

Hardlopen is een individuele sport, maar het kunnen delen van je belevenissen en ervaringen met andere lopers is daarbij wel een must. Vind ik. Dat is ook de reden dat ik samen met een groep train. Als je er helemaal door heen zit of als het juist super goed gaat, is het geweldig om te weten dat je hardloopmatties achter je staan. No matter what. En door het hardlopen heb ik zoveel leuke mensen leren kennen. Niet alleen in Arnhem, maar ook ver erbuiten.

Beste compliment

Het mooiste zou zijn als Run-way Girls een soort ‘community’ wordt, waarbij iedere hardloper (van beginner tot pro zich in kan herkennen). Maar niet alleen hardlopers lezen onze blog. “Ik vind hardlopen geen bal aan, maar ik vind jullie blog wel erg leuk om te lezen” was misschien wel het beste compliment van een lezer ooit.

Voor wie?

Want Run-way Girls gaat over hardlopen. Maar het gaat verder dan dat. Ook andere sporten, reizen, voeding, en evenementen e.d. komen en aan bod. En ondanks dat onze naam behoorlijk ‘girly’ is, zijn onze bezoekers dat niet. Er komen wel degelijk veel mannelijke bezoekers. En dat is goed nieuws! Want deze blog is er voor iedereen.

Plannen

Er zijn mooie plannen voor Run-way Girls en ik wil de website graag mooier en beter maken. In mijn hoofd zie ik het al helemaal voor me, maar nu de uitwerking nog. Probleem is natuurlijk een chronisch tijdgebrek, want met een baan en mijn trainingen, kan ik natuurlijk mijn tijd niet full-time op de blog richten. Maar geduld is een schone zaak en ik weet zeker dat het helemaal goed komt.

Gastbloggers

En over veranderingen gesproken. De eerste verandering zal snel zijn. Want er zullen super leuke gastbloggers voor Run-way Girls gaan schrijven. Binnenkort kan ik de eerste gastblogger al aan je voorstellen. En mocht je zelf nog briljante ideeën, opmerkingen, vragen of wat dan ook voor Run-way Girls hebben… laat het weten!

Run-way Girls: Together we run

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × 2 =