Giveaway

WINACTIE: 2 startbewijzen voor de Dijkenloop of Trailrun….(lees meer)

Op zaterdag 3 en zondag 4 september 2016 vindt DijkenSport plaats. Tijdens dit sportieve evenement wordt er gefietst, gewandeld, geskeelerd en natuurlijk hardgelopen! Prachtig parcours over slingerende dijkjes met adembenemende vergezichten‘,Leuke, opzwepende muziek en juichende mensen die je vleugels gaven’, zijn reacties van deelnemers van vorige edities van de Dijkenloop. Klinkt goed toch? Maar wat nog beter is; Ik mag 2 gratis startbewijzen weggeven voor de TrailRun (8 of 16 km) of op de Dijkenloop op de weg (afstand 5, 10 of 21,1 km). Jij beslist!

Dijkensport TrailRun

De TrailRun speelt zich af aan de Maaskant van het Land van Maas en Waal. Om preciezer te zijn is natuurgebied ‘De Moringerwaarden’ in recreatiegebied ‘De Gouden Ham’ in Appeltern het decor. Je hebt de keuze uit twee afstanden: 8 km of 16 km. Ik doe zelf mee met de 16 km Trailrun.

Trailrun op zaterdag 3 september

De start van de Trailrun is op zaterdag 3 september 2016 om 10.30 uur bij restaurant/hotel Moeke Mooren in Appeltern. De finish is ook bij Moeke Mooren. Ik had eerlijk gezegd geen idee waar Appeltern ligt, maar het is maar een half uurtje van Arnhem. Het klinkt ver weg, maar dat is het dus helemaal niet.

Dijkenloop op zondag 4 september

Op zondag 4 september is de Dijkenloop. Een mooie en sfeervolle loop op de weg. Qua afstanden is voor ieder wat wils. Meer informatie over de afstanden en de tijden vind je op de website van Dijkensport.

Win 2 Startbewijzen!

En wil je samen met een loopbuddy gratis deelnemen aan de Dijkenloop in Maas en Waal? Ik mag startbewijzen weggeven voor de Dijkensport TrailRun op 3 september (8 of 16 km) of de Dijkenloop op 4 september op de weg (5, 10 of 21,1 km). Jij beslist!

#Instagram

Zie ik jou aan de start in Appeltern? Ga snel naar de Instagram account van Run-way Girls. Daar vind je de winactie (foto). Laat binnen 3 dagen (uiterlijk zondag a.s.) onder de instagrampost een reactie achter. Tag een loopmaatje met wie je samen wilt meedoen. Belangrijk: vermeld bij je reactie @Dijkensport en maak kans op deze 2 gratis startbewijzen!

WIN 2 Startbewijzen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

acht − zeven =