Giveaway,  Roadrunning

WIN! Een passe-partout kaart voor het RUNSPIRATION EVENT

Over 2 weken is een heel tof nieuw evenement in Arnhem: RUNSPIRATION. Een tweedaags hardloopevent waarbij een gastrunner Sarah Eriksson haar ervaringen, inspiraties en motivaties deelt. Misschien ken je Sarah al via haar succesvolle Instagram account, maar als dat niet zo is dat is het hoog tijd om haar te leren kennen. Ze is duuratleet en sinds 2013 ‘life & journey coach’ vanuit haar bedrijf ‘Simplify The Get Going’. 

Motivatie!

Wat heel cool is aan Sarah is dat ze mensen en zichzelf motiveert om te gaan sporten, en daarbij alle gevoelens erkent die erbij horen. Van groot geluk, tot “ik heb er echt totaal geen zin” in. Ze is moeder van twee jongens, werkt, heeft social media, maar maakt altijd tijd om te sporten. Ze maakt het logisch om dat wél te doen, ook voor anderen.

Wat houdt het event in?

Ze komt dus naar Arnhem en jij kan erbij zijn! Hieronder zie je -in het kort- wat het RUNSPIRATION EVENT inhoudt. Meer info vind je in op de site van Arnhem.run.

Donderdag 14 september – MOTIVATION CHECK IN

Sarah start donderdag met een inspiration talk: Welke uitdagingen wil je aangaan en welke vooral niet? Ook maak je samen met haar een eigen atleten-profiel. De sessie is kleinschalig (40 plaatsen beschikbaar) en start om 20.00 uur. Bijdrage € 12,50

Vrijdag 15 september – INSPIRATION RUN & PASTA PARTY

Vrijdag geeft Sarah een inspiration run. Na het lopen is de pasta party met kampvuur! Er zijn 20 plaatsen beschikbaar en de start is om 15:00 uur.  Bijdrage voor run mét pasta party € 49,00

Wil je erbij zijn?

Kun je ook wel wat runspiration gebruiken? Of wil je gewoon aanwezig zijn bij dit toffe evenement? Dat kan! Een passe-partout voor beide events kost € 59,00. Maar ik heb goed nieuws! Ik mag een passe-partout kaart weggeven!

Wat moet je doen om te winnen?

Laat onder deze blogpost een reactie achter en geef aan waarom jij bij dit evenement wilt zijn. Je krijgt bonuspunten als je het RUNSPIRATION Event deelt op social media.

Let op: De winactie loopt tot en met maandag 4 september a.s. 23:59 uur. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

8 Comments

 • Dafne

  Marathons, trails, ultralopen: ik wil het allemaal, maar ben nog een beetje zoekende wat echt bij mij past. Een atletenprofiel zal mij hier zeker bij helpen!

 • Noortje Dorscheidt

  Wat een sterke vrouw is zij!! Als fitnessinstructeur merk in dat ik soms mensen kan motiveren, en dit is het meest geweldige gevoel in de wereld! Kan niet wachten om enorm door Sarah geinspireerd te worden!! 😀

 • Daphne

  Leuk Evenement! Na een paar lastige maanden (blessure en lichamelijke probleempjes) heb ik het lopen weer opgepakt! Ik vind het heerlijk. Motivatie is er wel, alleen inspiratie en afwisseling nog te weinig. Ik zou mijn trainingen wat meer willen variëren. Inspiratie kan ik hier nog wel beetje gebruiken. Dus lijkt me leuke kans om hier wat van mee te nemen! Leuk als ik zou kunnen meedoen. Ben je er zelf ook bij? Leuk om je weer eens te spreken!

 • Annette

  Super gaaf: Ik wil geïnspireerd worden mijn eigen irreële angsten te overwinnen en voor die halve en/of hele marathon te gaan. Ik wil het, echter hoe kom ik daartoe en hoe zorg ik ervoor dat mijn motivatie groter blijft dan t stemmetje dat zegt “begin er nu niet aan, dat is veel te ver en en te lang” Een twee uur durende run, runspiration, zal een mooi begin zijn om dat stemmetje het zwijgen op te leggen.

 • marieke

  oh wat zou ik dit gaaf vinden, heb na mijn 1e halve marathon weer een duwtje nodig. Nieuwe baan, kind met zorg en mijn running flow is ver te zoeken.

 • Siobhan

  Lijkt me heel leerzaam! Ik wil vaak TE veel, maar naast paardrijden is hardlopen echt een uitlaatklep. Graag zou ik erachter willen komen wat bij me past en ook welke intensiteit! Rust is naast al dat sporten ook belangrijk en die balans is soms zoek. Ene week doe ik teveel, waardoor de volgende week hardlopen er weer bij in schiet. Help 😉

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × vijf =