Giveaway

WIN: een Kibibi tank top

Het is warm buiten, maar laat je dat vooral niet weerhouden om te sporten. Met de juiste voorzorgsmaatregelen, voorkom je dat je het té warm krijgt en oververhit raakt. Een belangrijk punt hierbij is het dragen de juiste sportkleding. En guess what? Wij kunnen je daar bij helpen.

Win een top of shoptegoed

In navolging op de review over Lornah Sports die ik samen met Sanne maakte, mogen we namelijk een Kibibi tank top ter waarde van € 42,95 weggeven! Dat is de top die Sanne op de foto draagt en het is de ideale trainings top tijdens warm weer.

Wit of Rood

Je mag zelf kiezen of je de rode variant wilt of de witte variant van de top:

WIN: een Kibibi tank top

Wat moet je doen om te winnen?
 1. Laat onderaan deze post een reactie achter en geef aan welke kleur van de top je graag wilt winnen. Vermeld je maat daar ook bij.
 2. Je krijgt bonuspunten als je Run-way Girls op Facebook volgt ;)!

Onder de deelnemers mogen we bovendien 5 keer € 10,- shoptegoed verloten.

Deze winactie loopt tot en met donderdag 1 juni tot 20:00 uur. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

34 Comments

 • Monique

  2x iets winnen bij de Run-waygirls zou dat kunnen? Maar wie niet waagt die niet wint… hoe leuk is het als ik zo’n mooie tanktop van Lornah aan zou hebben tijdens een van mijn trainingen van misschien wel die marathon…. De rode in maat S zou daar goed bij passen ?

 • sara

  heel gaaf shirt! maat s in het rood please 🙂 Zal zeker van pas komen hier in het zuiden van China waar het altijd warm is. Zou ideaal zijn geweest afgelopen weekend tijdens mijn marathon op de Chinese muur, maar wie weet kan het shirt in mijn koffer naar marathon Ankor Watt (of gewoon in de zomer in Nederland natuurlijk) 🙂 🙂

 • Barbara

  Ben heel verdrietig; Stuwwalloop gaat niet door ivm warmte. En ik heb er niet alleen voor getraind maar ook weken naar toe geleefd… Dan helpt alleen chocolade en shoppen, toch?
  Maar chocolade wil ik niet; over 6 weken een Bergtrail in het verschiet en wil er nog een paar kilo af. Dus de rode in maat L zou me best kunnen opvrolijken;-)!

 • J.R van Capelleveen

  Ja wat gaaf zijn ze en nu met het warme weer de perfecte match .De rode in maat S zou te gek combineren met mijn broeken .Heerlijk om mee de Posbank op te rennen .

 • Lisette Demacker

  Wat een gave top! De witte variant in maat M lijkt me te gek om in Central Park in New York mee te shinen deze zomer in de hitte!

 • Miny

  Oh een tanktop! Die kan ik wel gebruiken 🙂 Ik kan erg slecht tegen het warme weer en heb daardoor snel last van warmtestuwing. Een luchtige tanktop zou wel fijn zijn dus. De rode vind ik het mooist, ik heb maat M.

 • Nancy van der kamp

  Ik vind ze allebei waanzinnig leuk , maar een rode in maat m heeft mijn voorkeur! Super leuk zeg en inderdaad echt een uitkomst tijdens deze dagen. Gister was het ook al super warm tijdens het hardlopen ??‍♀️

 • Eleni

  Oh wauw, moeilijk kiezen hoor. Ik zou gaan voor de witte is maat s. Meestal loop ik in een t-shirt, maar vanmorgen was zelfs dat te warm. Een top is dan toch fijner 🙂

 • Denise

  Train me suf voor een slanke taille. Na de geboorte van ons derde kindje lijkt dit moeilijker te gaan. Maar ik blijf volhouden. En Beleef veel plezier aan het lopen. Met deze top lijkt de taille wel smaller.? daarom zou ik deze graag dragen. De witte vind ik wel wat. In een maatje M.

 • Boody Maxon

  Zou heel gelukkig worden van de rode (maat M)…een extra stok achter de deur om te gaan hard lopen omdat je hiermee gezien wilt worden! ??

 • Ingeborg de Bruyn

  Wat een onwijs mooie top zeg. Kleur maakt niet uit. Leuk dat ik Lornah een keer live heb ontmoet. Aardige vrouw en wat een mooie sportlijn heeft ze. Ik wacht af….

 • Ingrid Dijkstra

  Dit geeft zeker weten motivatie om door te gaan met sporten. Ik ben na drie jaar weer begonnen en dat voelt toch wel weer erg goed! Alleen mijn sport garderobe past niet meer…

  Ik zou voor de witte variant gaan in maat m.

 • Klaziena Politiek

  Na gister geweldig genoten (en afgezien) te hebben bij de Sixty60 (MST)! Tijd voor meer hardlopen. Een zomers outfit is onmisbaar. De rode in maat S zou ik super vinden 🙂

 • Simone Tanner

  Heel erg leuk, helaas geen bonuspunten voor mij want ik heb geen Facebook maar ik waag toch een kansje: wit maat medium.

 • Marjolein Koot

  Hey run-waygirls, ik had gereageerd op de site en kom er nu toevallig achter dat ik even door moest klikken ? Met mijn enkel gaat het inmiddels iets beter! De Stuwwaltrail is verplaatst naar september en…hopelijk kan ik hem nu toch gaan lopen!! Ik kijk uit naar hard(er) lopen, wie weet in jullie mooie rode Kibibi tank top ( L)

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × vier =