Giveaway

Win! Het boek Mama’s Marathon

Op maandag a.s. is de Boston Marathon, één van de oudste marathon’s ter wereld. Een Nederlandse dames die daar aan de start staat is Esther Roelofs (41). Schrijfster van het boek Mama’s Marathon. Als Esther de marathon in Bosten uitloopt zal zij de derde Nederlandse vrouw zijn die daarna de ‘six star finisher medal’ ontvangt (New York, Chicago, Tokio, Berlijn, Londen en Boston).

Deze dame heeft dus al aardig wat marathons op haar naam staan. En dat terwijl ze moeder is van twee dochters én partner is bij een adviesbureau WorkWire én initiatiefneemster van The Power Run Project, een stichting die hardloopprogramma’s voor vluchtelingen organiseert.

Mama’s Marathon

De vraag die dan gelijk opkomt: Hoe houdt ze in hemelsnaam tijd over om te trainen voor al die marathons, met zo’n druk bestaan?  Die vraag zal Esther in haar boek ‘Mama’s Marathon’ beantwoorden. In haar boek laat ze zien dat zo’n druk bestaan juist beter vol te houden is als je hardloopt: je voelt je energieker en sterker, en het is de perfecte stok achter de deur om goed voor jezelf te zorgen.

Win! Het boek Mama's Marathon

Hardloopgids

Esther en vijf andere hardlopende moeders vertellen in het boek waarom je niet een afgetrainde superheld hoeft te zijn om een marathon uit te lopen. Bovendien geeft het boek adviezen: hoe je met hardlopen bijvoorbeeld je stressbestendigheid en incasseringsvermogen kunt vergroten. Mama’s marathon is dus een hardloopgids met tips, (voedings) adviezen, anekdotes en trainingsschema’s.

Het boek is niet alleen handig voor moeders, maar voor iedereen die worstelt met een druk leven of gewoonweg meer wil weten over hardlopen en het trainen voor een (halve) marathon.

Win!!

Ben je op zoek naar een ideaal moederdagcadeau? Of wil je het boek zelf graag houden? Goed nieuws! Ik mag een exemplaar van het boek Mama’s Marathon weggegeven. 

Wat moet je doen?

 • Laat onder deze post een reactie achter en geef aan waarom jij Mama’s Marathon graag wil winnen.

 • Volg je Run-way Girls nog niet op Facebook? Doe dat dan ook! 

Deze winactie loopt tot en met vrijdag 21 april a.s. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

……………

De winnaar is inmiddels bekend! Het boek gaat naar Monique!

 

Win! Het boek Mama's Marathon

 

7 Comments

 • J.R van Capelleveen

  Het boek lijkt mij een mooie inspiratie bron .Ik ben bijna 50 jaar en loop nu ongeveer 6 jaar hard .Ben moeder van een groot gezin (6) kinderen en hond .Daarnaast werk ik nog drie dagen in de werk in de zorg .Het lijkt mij interessant om te lezen hoe Esther haar tijd indeelt en hoe zij traint .Dit jaar wil ik voor het eerst een halve marathon gaan lopen .Hopelijk staan er in dit boek nog nuttige tips die ik ksn gaan toepassen .Het lijkt mij geweldig dit boek te winnen .Veel groeten .

 • Shiva zanoli

  Ik zou hem graag willen winnen voor een vriendin van mij die wel wat hardloop balans in hasr leven kan gebruiken. Dan mag ik hem vast ook wel lenen om een keertje te lezen 😉

 • Corine Poot

  Mama zijn is op zich al een marathon op repeat, zeker als je dat alleen moet doen. Benieuwd hoe andere mama’s lopen inzetten als middel, als therapie, als me-time. Maar ook hoe zware trainingsweken soms zijn tol eisen thuis… Dus ja, graag win ik dit boek??

 • Renate bredenoort

  Ben dan wel geen moeder, maar naast een meer dan fulltime baan en een masteropleiding mislukt zelfs een goede voorbereiding op een halve marathon. Twee weken geleden met pijn en moeite over de finish in Berlijn gekomen en ook boos op mezelf. Ik had zo graag mijn pr gecrushed maar met max 1 x in de week training ga je dat niet redden. Ben echt benieuwd hoe de moeders er tijd voor maken..En wie weet is dan een hele wel een reëel doel..Zou graag het boek willen winnen ook al heb ik geen Facebook

 • Wally

  Een boek wat ik echt graag wil hebben. Zo benieuwd naar de hardloopverhalen en tips & tricks van andere hardloopmoeders.
  Met 31marathons inmiddels wel enigszins gewend om alle balletjes hoog en bordjes draaiende te houden maar makkelijk is het niet altijd.
  En tuurlijk zijn we leukere moeders, echtgenotes, medewerkers als we rennen maar bovenal zijn we happier als onszelf!

 • Monique Gerritsen

  Als je stiekem de droom hebt ooit een marathon te lopen…. Als je, zoals, ik geen idee hebt hoe je de combinatie gezin, werken en trainen voor een marathon moet plannen…
  Als je de Runway Girls met veel interesse volgt en dit stiekem ook wilt…
  Als je denkt dat door het lezen van dit boek jouw droom uit kan komen….
  Nou daarom… ?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × 4 =