Roadrunning

Monday Runners Day: Maart 2016

Monday Runners Day: Maart 2016

Monday Runners Day: Maart 2016

Op de eerste maandag van de maand is het Monday Runners Day. En dat betekent dat wij op maandagavond vanaf 20:00 uur vanaf Runnersworld Arnhem, samen met andere dames door Arnhem lopen. We weten dat heel wat heren ook graag mee willen lopen, maar deze avond is alleen bestemd voor dames. Sorry mannen! Gisteravond was de 3e keer van onze Monday Runners Day. En was het een succes?

3e keer

Nou wat ons betreft wel! En we hebben wel de indruk dat de anders dames dat ook vonden. Om 20:00 uur begon ons tocht van 5 km door Arnhem. Er hadden zich weer een mooi aantal dames verzameld. Het weer lijkt iedere keer beter te worden tijdens onze Monday Runners Day. De eerste keer kwam de regen met bakken uit de hemel, de tweede keer was het al een stukje beter, maar gisteren was het prima weer. Fris, maar heerlijk weer om hard te lopen.

Bezemwagen

En vanaf nu wordt het natuurlijk alleen maar mooier, want het is lente! Bijkomend voordeel is dat het de volgende keer een stuk lichter ’s avonds. Gisteravond was het nog wel donker om 20:00 uur, dus we moesten met onze lampjes en reflecterende kleding op pad. Stefanie ging mee op de fiets (de bezemwagen), want helaas is zij nog niet verlost van haar blessure. Maar zo kon zij wel mooi de Go Pro met selfiestick vasthouden. De beelden zijn goed gelukt. Het filmpje volgt nog!

De route

Na de ’traditionele’ foto bij Runnersworld binnen, liepen allereerst richting de Velperweg naar de mooie wijk Molenbeke. Daarna was het tijd voor een klim, want daar ontkom je bijna niet aan in Arnhem. Daarna richting het Sonsbeekpark en daar was het tijd voor een korte pauze en een foto momentje. Sommige dames hadden het al voorspeld… maar die foto is helaas mislukt. Sorry ladies. Volgende keer in april -in het licht- moet het goed komen met die foto.

5 km

Daarna volgde een tweede klimmetje naar de Amsterdamse weg. Via het centrum (wat op maandagavond behoorlijk uitgestorven is) liepen we weer terug naar Runnersworld. Op het hardloophorloge van Erlinde stond exact 5 km toen we bij Runnersworld aankwamen. Well done ladies, 5 km in the pocket!

Goodiebag

Peter wachtte ons op met een welverdiend drankje en hapje. Ook stond er een goedgevulde goodiebag voor iedereen klaar: Met vitamine C van de Vitaminestore Arnhem, een pak Alpro Amandelmelk en een fijne doorshampoo van Batiste. En dankzij Runnersworld Arnhem heeft iedereen ook een mooi paar hardloopsokken erbij.

De volgende editie van de Monday Runners Day is 4 april 2016. Save the date! De start is om 20:00 uur bij Runners World.

O jaaaaaaa…korting!

En voor we het vergeten. Bij de Vitaminenstore Arnhem krijg je 10% korting op je aankoop o.v.v. Run-way Girls. Scheelt toch weer op je volgende aankoop 🙂

Monday Runners Day: Maart 2016

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × vier =