Vrijdag is koelkastkijkdag

Vrijdag = koelkast kijkdag (Caroline Glasbergen)

FullSizeRender1_4f8

Vrijdag = koelkast kijkdag

Ze was al een tijdje opzoek naar de beste shake. Eentje die 100% natuurlijke eiwitten bevat, maar het antwoord was al snel duidelijk. Deze kon ze niet vinden, en ze zal vast heel ver gezocht hebben. En je weet als wij vrouwen iets graag willen dan gaan wij er ook voor. Zo is FITSHE ontstaan. Wij zijn haar dankbaar, want FITSHE is de uitkomst voor 100% natuurlijke shakes. Wie het brein achter FITSHE is? Maak kennis met Caroline Glasbergen.

Vertel eens wie is Caroline?

Ik ben 32 jaar en woon in Rotterdam samen met mijn vriend, zijn zoontje Finn en onze bulldog Billy.

Wat heb jij destijds gestudeerd?

Ik heb de hogere Hotelschool gedaan en daarna een master in Finance. Heel wat anders dan wat ik nu doe, maar wel een hele goede basis.

Beide opleidingen hebben jou inderdaad vaardigheden geleerd die nu van pas komen. Dus het is nooit voor niets geweest. Maar hoe is FITSHE eigenlijk ontstaan?

Ik ben 1,5 jaar geleden begonnen met ondernemen. Daarvoor heb ik altijd in de marketing gewerkt. Tijdens mijn laatste baan als innovatie & marketingstrategie consultant mochten we trainen bij een personal trainer. Ik was al heel sportief, maar van deze trainer leerde ik veel over hoe je nou echt efficiënt traint. Ik kwam er al snel achter dat ik ook mijn voeding moest aanpassen op mijn sportieve levensstijl. Eiwitten zijn überhaupt heel erg belangrijk, maar zeker als je sport is het essentieel voor je herstel. Ik zocht naar een 100% natuurlijke variant die ook nog eens lekker smaakte, die kon ik niet vinden. Vervolgens heb ik samen met het bedrijf waar ik toen werkte onderzoek gedaan onder 150 vrouwen, mannen, trainers en andere (voeding)specialisten. Toen bleek dat er meer mensen zaten met dit probleem. Uiteindelijk heb ik mijn baan opgezegd en ben ik begonnen.

Super gaaf en leuk dat jij deze uitdaging aan durfde te gaan. Sport je nu nog veel?

Ik ben nooit meer gestopt met fanatiek trainen. Ik fitness, doe yoga en pilates en boks. Vorig jaar ook meegedaan aan een wedstrijd, was een hele gave ervaring!

Foto6-1291

Dat is gaaf! Vertel eens wat meer over FITSHE, want wij zijn nu heel erg nieuwsgierig geworden.

FITSHE is een lifestyle merk voor vrouwen met een actieve levensstijl. Het eerste product is de After Workout Shake, op basis van biologische whey proteïne; magnesium gewonnen uit zeewater, en zonder onnatuurlijke kleur-, geur-, of smaakstoffen. De smaak komt uit natuurlijke smaakmakers als kaneel,vanille en gedroogd fruit. Dus 100% natuurlijk herstel gemaakt van de beste kwaliteit ingrediënten. Ik heb nergens concessies gedaan, omdat ik geloof in kwaliteit. Je kunt de FITSHE After Workout Shake in portieverpakkingen of in een zak van 420 gram kopen via de site. De shake maak je heel gemakkelijk met een (FITSHE) shaker. Eerst water, dan het 100% natuurlijke poeder, even shaken en ready!

In een portie van de After Workout Shake zit 18 gram biologisch wei eiwit en je aanbevolen dagelijkse hoeveelheid magnesium. Optimaal voor het herstel van jouw vrouwelijke lichaam!

We hebben ook 100% Pure Organic Whey, 100% biologische wei. Die is naturel van smaak en makkelijk om bijvoorbeeld toe te voegen aan smoothies, pannenkoeken of bananenbrood. Zo heb maak je je ontbijt of tussendoortjes ook eiwitrijk. Het is niet heel makkelijk om voldoende eiwit binnen te krijgen op een dag, dus dit maakt het allemaal net wat makkelijker.

Shop - Aardbei&Vanille

Dat klinkt als de beste uitkomst voor ons. Wij zitten beide altijd te zoeken naar de juiste balans qua magnesium en eiwitten om ons lichaam te helpen bij het herstellen. Wij gaan het product snel testen om dit zelf allemaal te kunnen ervaren.Want hoe gaat het nu met FITSHE?

Het gaat heel goed met FITSHE! Heel blij met hoe het loopt. Je kunt FITSHE nu ook, naast online, bijvoorbeeld vinden bij de Vitaminstore, en steeds meer vrouwen kennen FITSHE. Ik werk daarnaast ook samen met mooie partners zoals Nike. Het is eigenlijk wel onwijs gaaf als je zelf iets hebt ontwikkeld waar anderen gewoon blij van worden! Ik hoop echt dat ik met FITSHE vrouwen kan helpen om juist wel hun lichaam te voeden na het sporten. Er zijn zoveel vrouwen die dat niet doen omdat ze denken dat dan de training minder zin heeft! Maar het tegenovergestelde is juist waar: wanneer je je lichaam juist voedt (met de goede dingen) ondersteun je het effect van je training en herstel je bovendien beter en sneller waardoor je eerder kunt gaan trainen.

Shop - Whey

Nike als partner is niet niks. Heel erg leuk voor je. Maar weer even terug naar sport, want daar willen wij het natuurlijk ook even over hebben. Welke sport vind jij het leukste om te beoefenen?

Ik houd heel erg van de balans tussen de verschillende dingen. Dus er helemaal voor gaan in de sportschool met een trainer, maar tegelijkertijd ook focussen op mijn core met pilates en mijn balans met yoga. Voor mij werkt het heel goed om die balans te hebben ook in sport.

 

 

Was jij vroeger toen je klein was ook zo sportief?

Ik ben altijd heel sportief geweest, heb op hoog niveau gedanst en daarnaast veel paard gereden. Tijdens mijn studie ben ik serieus begonnen met fitness en hardlopen.

Jong geleerd is ….. en hoe vaak train jij per week?

4-5 keer per week

Is dit allemaal goed in te delen met de thuis situatie? Vriend, hondje en Finn?

Hahaha, nou we zijn een behoorlijk druk koppel. Mijn vriend is ook ondernemer en heeft, samen met 2 compagnons, een 100% natuurlijk ontbijt en lunch concept (New Fork) met een aantal vestigingen in Rotterdam. We sporten vaak samen, dus dan zien we elkaar sowieso en we hebben daarnaast een aantal momenten per week dat we sowieso samen zijn. Als we dat niet inplannen dan lopen de agenda’s gewoon vol. Dat heb ik wel geleerd nu: dingen die je belangrijk vindt echt in je agenda blokken. Dat doe ik ook met sport en meditatie. Juist wanneer je zo druk bent is het extra belangrijk om aandacht te besteden aan je eigen gezondheid. Dat is ook waar ik met FITSHE voor sta: kies voor een actieve levensstijl en ondersteun het met pure en natuurlijke voeding.

Mooi gezegd en goed dat je dit allemaal zo duidelijk en strak inplant. Het is inderdaad belangrijk om ook samen te zijn, te sporten en natuurlijk je werk goed te kunnen doen. Maar wat gaaf dat jou vriend ook een eigen bedrijfje heeft en ook nog eens hetzelfde soort concept. Eten en natuurlijk, beste match ever met jou, toch?! Wij gaan het eens opzoeken, hier moeten wij natuurlijk ook meer over weten :). Maar nu zijn wij heel erg benieuwd naar jullie eetgewoontes. Die zullen wel optimaal, zeer gezond zijn. Volgen jullie een bepaald dieet?

Nee ik geloof niet in diëten. Ik geloof wel in beweging en combinatie met pure en natuurlijke voeding. Een dieet gaat over dat je jezelf dingen ontzegt, maar wanneer je dat doet wil je het juist! Ik zie een gezonde levensstijl meer als een cadeau voor jezelf, niet als iets wat iets van je afneemt.

Absoluut waar! Eet jij bepaalde producten juist wel of niet?

Ik eet alles! Maar eet eigenlijk zelden uit een pakje en wanneer ik vlees eet altijd biologisch. Verder houd ik onwijs van groente, vis en vind ik koken sowieso heel leuk! Dus ik maak vaak aan het begin van de week, op zondag, een heleboel klaar voor de rest van de week. Ik heb daar wel aan moeten wennen, maar het is echt ideaal. Zo eet je altijd gezond en lekker, ook al ben je nog zo druk.

Ik hoef het eigenlijk niet te vragen, maar vind jij voeding belangrijk?

Zeker! Naast beweging is het essentieel voor hoe jij je voelt. Het blijkt uit steeds meer onderzoek dat je letterlijk bent wat je eet. De aminozuren (de onderdelen van eiwitten) die een koe bijvoorbeeld eet, komen via jouw voeding weer in jouw spieren terecht. Ik vind het persoonlijk echt de moeite waard om aandacht te besteden aan mijn voeding, je voelt je gewoon zoveel beter en kan meer aan. En daarom ben ik natuurlijk ook FITSHE begonnen.

Wat eet jij zo gemiddeld op een dag?

Ontbijt:

Ik start met fruit en daarna havermout of met zelfgebakken bananenbrood met extra eiwit.

Tussendoor:

Fruit, koffie met pure chocola en een cappuccino.

Lunch:

’s Middags vaak mijn zelfgemaakte curry met linzen, bonen, tomaat, pompoen (dit verschilt nogal per week wat ik er in doe) of anders eieren met volkorenbrood en een salade.

Tussendoor: een handje noten, thee, en als ik heb gesport een FITSHE shake.

Diner:

’s Avonds veel groente, vis of vlees en bijvoorbeeld zoete aardappel.

Foto2-0200

Lekker hoor. Het lijkt wel mijn (Stefanie) eetschema. En wat is jouw lievelingseten?

Ik hou echt onwijs van worteltaart en sushi.

Jammmiieee, dat snappen wij wel. Als je zo terug kijkt op hoe alles is gelopen qua studie, werk …. Zou je het dan anders gedaan hebben?

Nee, ik geloof heel erg dat dingen zo gaan om een reden. Het heeft ook weinig zin om terug te kijken en te zeggen: “Had ik maar dit of dat”. Alles heeft er in ieder geval toe geleid dat ik nu mijn eigen bedrijf heb, en dat is een droom die ik altijd heb gehad!

Dat is inderdaad het aller belangrijkste. Via deze weg had jij er moeten komen en het is je gelukt. Dan als aller laatste vraag aan jou, want dan gaan wij jou weer lekker verder laten werken, heb jij nog tips voor al onze volgers?

Maak goed voor jezelf zorgen leuk en geen moeilijke opgave! Kies voor sporten die je leuk vindt, en ga op zoek naar voeding die gezond is, maar waar je ook blij van wordt. Wees creatief! Ik vind het heel inspirerend om te zien hoeveel vrouwen er nu bezig zijn met een gezonde levensstijl, houd daarbij wel goed in de gaten dat het gaat om je lichaam krachtiger te maken, en niet voor een perfect (Instagram) plaatje.

 

Bedankt Caroline voor je inspiratie en motivatie. Wij wensen jou nog heel veel succes alles wat je gaat doen en al mee bezig bent.

Foto5-0850

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

tien + veertien =