Sport News

Partner up: samen verder!

“Breaking news!” Alweer 2 jaar geleden kondigde ik het vertrek van mijn Run-way Girls partner van destijds aan. In april 2016 was de ‘break-up’ een feit. Samen met Stefanie vormde ik in eerste instantie het duo Run-way Girls. We schreven op deze blog voornamelijk over hardlopen. Ons motto: “Sleep-Eat-Run-Have Fun.”

Maar stoppen met Run-way Girls was na het vetrek van Stefanie geen optie. Het was duidelijk dat ik verder wilde met bloggen en met de social media kanalen. Ik vond het veel te leuk. Maar ik was zoekende. Want Run-way Girls is meervoud en dat wilde ik graag zo houden. Maar waar haalde ik zo snel andere Run-way Girls vandaan?

Gastbloggers

Gaandeweg zijn er een aantal gastbloggers bijgekomen. Stuk voor stuk geweldige dames. Ik ben heel dankbaar voor hun inbreng en mooie verhalen. Maar… gastbloggers komen en gaan. Al geldt dat niet voor iedereen. Sanne was een van deze ‘gastbloggers’. Met de nadruk op was, want met de term gastblogger doe ik haar nu tekort.

Sanne

Deze chica kan schrijven en sporten als de beste! Van recreatieve hardloper is ze uitgegroeid tot een super snelle triatleet. De blogs van Sanne zijn heerlijk om te lezen! Ze is bloedfanatiek en heeft een tomeloze energie. Op sportief gebied hebben Sanne en ik veel gezamenlijke liefdes. En de liefde voor reizen en gekke avonturen. Dat laatste levert ook fijne verhalen op voor Run-way Girls, want dat is ondertussen veel meer dan alleen een hardloopblog.

Perfecte partner

Kortom, in Sanne zie ik de ‘perfecte partner’ voor Run-way Girls. Goed nieuws dus! Want we gaan samen verder! Een nieuw duo. En hoewel we de naam Run-way Girls wel erg ‘girly’ vinden, blijven we toch gewoon lekker zo heten. Mannen laten zich gelukkig niet afschrikken door deze naam en lezen de blog ook. En op social media weten andere volgers dan #girls ons te vinden. En die Run-Way? Dat is niet alleen een synoniem van catwalk, maar natuurlijk ook de Engelse vertaling van ‘landingsbaan’. En met onze reislust past dat helemaal in ons straatje. En ja:

A mile of highway will take you just one mile… but a mile of runway will take you anywhere!”

Doel

Het belangrijkste doel van Run-way Girls blijft nog steeds het -online- delen van onze avonturen, trainingen en wedstrijden, maar vooral het plezier dat wij daaraan beleven. De eerstvolgende grote uitdagingen staan dubbel omcirkeld in onze agenda:

  • Sanne staat op 5 augustus aan de start van de Ironman in Maastricht. (Dat is 3,8 km zwemmen, 180 km fietsen en 42,2 k lopen…Hallelujah).
  • Op 26 augustus ga ik de helft van deze afstand doen in de Oostenrijkse bergen. In Zell am See/ Kaprun klinkt dan om 11:00 uur uur het startschot van de Ironman 70.3!
Volg je ons?

We delen onze verhalen niet alleen op deze website, maar natuurlijk ook op Facebook, Twitter en Instagram. We vinden het geweldig als je ons online blijft volgen of ons een high-five geeft tijdens één van onze wedstrijden!

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

11 + zeven =