Giveaway

Win: Startbewijs Montferland Night Trail

 

Hardlopen in het donker? Op afgelegen tracks in het bos? Normaal gesproken zal je dat niet snel doen, maar het lopen van een Night Trail in een donker bos is magisch. Op zaterdag 19 december 2015 wordt een spectaculaire trail door de nachtelijke bossen van Montferland georganiseerd. Wil je ook een keer ervaren hoe het is om ’s nachts door de bossen te lopen? Grijp dan je kans, want wij mogen van Runner’s World Arnhem een startbewijs weggeven.

Montferland Night Trail

Vorig jaar deed ik (Erlinde) mee aan de 12 km van de Montferland Night Trail. Een sfeervolle donkere omgeving, een stoet lichtjes, een toffe route, hoogtemeters, gezelligheid, thee en chocola onderweg en een glühwijntje en pannenkoeken na afloop. Dat zijn de ingrediënten van de Monterland Night Trail van vorig jaar.

Nachtblind?

Dit jaar zijn de te lopen afstanden 14 km of 26 km. De route’s zijn iets aangepast en beide afstanden komen langs het spectaculair verlichte kasteel Huis Berg. Stefanie is er niet bij dit jaar, maar ik doe natuurlijk wel weer mee! Ik loop de 14 km. Dat betekent dat ik hoofdlamp weer uit de kast kan halen en de komende tijd extra wortels ga eten 😉 En als je bang bent dat je niks ziet in het donker, dan kan ik je de hand schudden, want ik ben nachtblind. Maar met een hoofdlamp is dat probleem zo verholpen!

WIN: Startbewijs Montferland Night Trail

Win!

Wil jij meedoen en een startbewijs winnen voor Montferland Night Trail van 14 km? Dan is het wel handig dat je beschikt over een goede conditie en wat ervaring hebt met off-road terrein (heuvels, zandgrond, bebossing). De start van de Night Trail is in het Gelderse Stokkum. Parkeren in de buurt van de start is mogelijk. De start is vanaf 19:00 uur. Om drukte op het parcours te voorkomen, wordt er gewerkt met groepen.

Wat moet je doen?

Als je het startbewijs wil winnen, laat dan onder deze post een reactie achter (“post comment”) en geef aan waarom jij het startbewijs voor de Montferland Night Trail wil winnen.

Meedoen kan ook via Facebook, door een reactie achter te laten onder de winactie-post.

Je kan meedoen tot en met woensdag 2 december a.s. De winnaar of winnares wordt op donderdag 3 december bekend gemaakt.

6 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeventien − 1 =