Vrijdag is koelkastkijkdag

Vrijdag = koelkast kijkdag (Justin Emot Reawaruw)

Vrijdag = koelkast kijkdag

Vrijdag = koelkast kijkdag

Hij kookt veel, heel veel. Hij sport veel, zo vaak mogelijk. Hij eet gezond, dat is nu zijn levensstijl. Heb jij al gehoord van Fit Foods? Maak dan snel kennis met Justin Emot Reawaruw.

Wie is Justin?

Hoi allemaal! Mijn naam is Justin Emot Reawaruw. Ik ben 30 jaar oud. Mijn leven bestaat uit koken heel veel koken en sporten. Van hardlopen tot zak trainingen en Crossfit!

Sport jij vaak?

Het liefst elke dag.

Volg jij ook een strak dieet?

Mijn dagelijkse dieet bestaat voornamelijk uit gezonde dingen! Het is dus niet een speciaal dieet. Gezond eten is mijn geheim.

Ben je altijd zo sportief geweest?

Niet altijd, ik heb ook een periode gekend waarin ik niet sportte en niet bezig was met mijn voeding. Sinds januari 2015 is mijn “make over” begonnen. Er is tenslotte altijd een moment voor verandering ;).

Als je die tijd terug kon draaien zou je dat dan doen?

Ja zeker, het is zo belangrijk en goed voor je. Natuurlijk heb ik ook genoten van die tijd, maar dat kan ook terwijl je super fit bent. Dan is het zelfs nog beter.

Hoe ziet jou start van de dag er uit?

Ik begin mijn dag met een kop koffie uiteraard! En daarbij het liefst iets met vers fruit en kwark/magere yoghurt en drie rijstwafels met pindakaas. Daarbij drink ik ik ook een Whey eiwit shake.

Zo….dat klinkt als een goede start van de dag. En jouw lunch, hoe ziet die eruit?

Mijn lunch varieert van een goede maaltijdsalade of een uitsmijter met 4 eieren. En als ik tussendoor trek heb snack ik wat fruit of groenten!

En dan missen wij alleen nog het avondeten, vertel hoe ziet jouw avondeten eruit?

Mijn avondeten is Fit Foods! Dit geniale concept zal ik eens even kort uitleggen. Ik werk er tenslotte zelf ook voor, dus dit is een deel van mijn passie. Wat mij heel vaak is overkomen als je veel sport: Je staat in de supermarkt en je hebt net een lekkere work-out gehad dan denk je vaak..Wat moet ik voor mezelf koken? Heel vaak hebben mensen niet de kennis of gewoonweg geen zin om voor zichzelf te koken! Dit concept zorgt ervoor dat dat voorbij is! Dat de ongezonde producten in de supermarkt blijven liggen en jij binnen een paar minuten een heerlijke maaltijd op tafel hebt.

Klinkt goed, vertel verder…..

Alle gerechten worden samengesteld door een Michelinster chef en een voedingsdeskundige en worden bereid door professionele koks. Het zijn dus culinaire en uitgebalanceerde maaltijden voor mensen zoals jij en ik! Het enige wat je hoeft te doen als consument is een doosje Fit Foods kopen, een pannetje water op te zetten, water aan de kook, gas uit, zakjes met ingrediënten in het pannetje, deksel erop en 8 minuutjes wachten. Dan haal je de zakjes eruit, openknippen en op je bord. Dan is je Fit Foods maaltijd klaar, op smaak en erg gezond en lekker. Wat wil een mens nog meer?!

Vrijdag = koelkast kijkdag
Zijn hobby, koken!
Maar is het elke dag het zelfde? Of varieert het?

Nee, Fit Foods heeft verschillende lijnen. Niet elke sporter traint namelijk met hetzelfde doel. Daar zijn de lijnen op gebaseerd. Zo hebben wij de power, lite en ready lijn. De power lijn is voor sporters die op een gezonde manier in spiermassa willen aankomen. Om dit te bereiken zijn deze maaltijden samengesteld in de verhouding 40/30/30 – Eiwit/Koolhydraten/Vet. Ideaal voor de topsporters die uit zijn op de beste sportprestaties. Wij helpen ze een handje.

De lite lijn  is voor sporters die verantwoord af willen vallen. Hierbij zijn de gerechten zo samengesteld dat zij relatief veel eiwitten, minder koolhydraten en vetten bevatten dan Fit Foods Power. Ideaal om sterkere spieren op te bouwen en vet te verliezen. Afvallen zonder na te denken 😉

En dan is er nog de ready lijn, dit zijn volledige maaltijden die direct genuttigd kunnen worden. Het fijne aan deze lijn is dat niks jou nog in de weg hoeft te staan om een gezonde maaltijd te nuttigen, of dit nou op je werk is, in het park of gewoon thuis. Binnen deze lijn is er voor ieder wat wils, het ene gerecht is wat hoger in de koolhydraten en vet dan de ander. Wat deze gerechten wel gemeen hebben is dat zij allemaal hoog zitten in de eiwitten en er uitsluitend gebruik wordt gemaakt van verse producten. Ook hier is weer de combinatie gevonden tussen gezond en lekker.

Hoe krijg ik deze maaltijden thuis?

Binnenkort zijn ze online te bestellen via de site van Fit Foods. Op dit moment zijn ze alleen te verkrijgen op 2 verkooppunten in Amsterdam. Waaronder Vondelgym van Arie Boomsma.

Kijk van dit soort concepten houden wij! Hier kunnen mensen wat mee en worden ze geholpen om gezonder te leven. Zo is er nooit meer een excuus om ongezond te eten als je weinig tijd hebt. Dus ga zo door Justin. Blijf goed en gezond koken voor iedereen die het nodig heeft. Dat is je passie dus die moet je volgen. Succes!!

Zijn er nog vragen?

Vragen over Fit Foods of andere zaken waarmee Justin jou kan helpen? Plaats deze in een reactie hieronder en wij zullen ervoor zorgen dat het bij Justin terecht komt.

Vrijdag = koelkast kijkdag
Sport, tattoo en koken

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 − acht =