Roadrunning

Nieuw doel: Bridge to Bridge Arnhem

Nieuw doel: Bridge to Bridge Arnhem

Nieuw doel: Bridge to Bridge Arnhem

Hardlopen zonder doel is als, nou ja.. als hardlopen zonder doel. Daar is op zich helemaal niks mee, maar voor de motivatie is een doel toch altijd wel prettig. Want wil niet iedereen telkens een tandje meer, sneller, langer of extremer? Niet? Nou wij wel! 😉 Ons eerstvolgende doel is de Bridge to Bridge, het bekendste en grootse loopevenement in ons eigen Arnhem.

Bridge time

Op de tweede zondag van september, op zondag 13 september, is het ‘Bridge’-time. Dit jaar is het de 30e keer dat deze run gehouden wordt. Een jubileum- en feesteditie dus! De organisatie wil met parcours een verbinding maken met een belangrijk stuk historie van de stad: de Slag op Arnhem. Het parcours gaat over bezet en bevrijd gebied en over de twee belangrijke bruggen: De Nelson Mandela en de John Frost Brug. Dit maakt het bovendien een uitdagende route, want het is dus niet zo plat als een pannenkoek, maar er zit dus wat hoogteverschil in.

Come on everybody

De Bridge to Bridge is bedoeld voor iedereen, van jong tot oud en van beginner tot pro. Er zijn 3 verschillende afstanden. Je kan kiezen voor de 10 Engelse Mijl (16 km), de 6 Engelse Mijl (10 km) of de 3 Engelse Mijl (5 km). Daarnaast is er nog een Kidsrun (1 en 2km) en een Business Run.

3 mijl & 10 mijl

Stefanie gaat voor dit jaar voor de 3 Engelse Mijl en Erlinde voor de 10 Engelse Mijl. Dit keer gaan we voor de snelheid. We willen allebei een PR en een snelle tijd lopen. Stefanie wil de 5 km graag onder of rond de 20 minuten lopen en Erlinde hoopt binnen 1 uur en 15 minuten over de finish te gaan.

If your dreams don’t scare you…

Eerlijk gezegd hebben we een klein beetje de kriebels en zijn we wel enigzins bang, want de lat ligt niet bepaald laag! Maar dat hoeft ook niet. Om onze doelen te bereiken zullen we de komende weken allebei flink moeten trainen. En…If Your Dreams Don’t Scare You, They Aren’t Big Enough! Dus als onze doelen ons niet een beetje bang maken, dan zijn ze niet uitdagend genoeg 😉 Kortom: We zijn weer flink aan het trainen met een schema om daarna keihard te knallen en te genieten in onze Hometown Arnhem!

Doe jij ook mee?

Wij zijn benieuwd of jij ook deelneemt aan de B2B en zo ja, voor welke afstand je gaat. En wil je voor een PR gaan of is je doel het uitlopen van de afstand? Laat het ons weten en… See you at the Bridge!

Nieuw doel: Bridge to Bridge Arnhem

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

dertien − 1 =