Giveaway

Gezocht: tester voor de Scorpion in-Ear Pro

 

Gezocht: tester voor de Scorpion in-Ear Pro

Goed nieuws op deze maandagmorgen. Ik mag namenlijk een Scorpion In-Ear Pro ter waarde van €49,99 weggeven! Luister je graag naar muziek tijdens het sporten? Deze Bluetooth in-ear hoofdtelefoon van Cellularline is perfect tijdens je hardloop-, fitness of andere trainingen.

Scorpion-In-Ear-Pro

De hoofdtelefoon is waterdicht en dus bestand tegen zweet en regen. En dankzij de Bluetooth technologie hoef je niet moeilijk te doen niet met kabeltjes die in de knoop raken. De oordopjes zijn ultra-flexibel en geschikt voor ieder oor. Daarnaast is de hoofdtelefoon compatible met heel veel merken. Dus niet alleen Apple, Samsung en Microsoft maar nog veel meer. Klinkt goed toch?

Test

Ik ben benieuwd hoe de Scorpion- in Ear Pro bevalt! Maar ik ga ‘m zelf niet testen. Daar heb ik jou voor nodig! Ik zoek dus iemand die de Scorpion- In- ear wil testen. De voorwaarde is dat je na een testperiode een aantal vragen van mij beantwoord. Vervolgens maak ik er een blog/review van. Natuurlijk mag je de hoofdtelefoon daarna houden.

Are you in?

Wil je meedoen en mooie draadloze hoofdtelefoon deze winnen?

Laat dan hieronder en/of op Facebook een reactie achter. Geef aan waarom jij ‘m graag wil testen. Het is niet verplicht, maar het zou erg leuk zijn als je Run-way Girls en Cellularline ook op social media gaat volgen. En… spread the word! Delen op social media is fijn!

Meedoen kan tot en met volgende week maandag 13 juni 23:59 uur.

Gezocht: tester voor de Scorpion in-Ear Pro

22 Comments

 • Brigitte

  Hoihoi, wat een gave actie!!!
  Na enkele jaren hardlopen met oortjes die uit m’n oren vallen, andere die ik om mijn oor moet klemmen en vervelend en pijnlijk zitten en dan heb ik het nog niet over bluetooth oortjes gehad die wanneer ikmijn hoofd draai de verbinding kwijt raakt :-€
  Dus… jullie raden het al… deze gave in ears wil ik heel graag testen en ervan genieten zodat ik nog lekkerder kan lopen!!!! Please! Xoxo Brie

 • ilsiee prins

  Lijkt me ideaal zeg! 😀 Wat een handige vorm lijkt me, heb er ook al eens aan gedacht om oortjes aan te laten meten maar dat word me toch net wat te duur voor mijn hobby 😉
  Ik ben reuze benieuwd naar deze oortjes dus doe graag mee!
  Groetje

 • Petra

  Voor mezelf sla ik deze actie over, ik krijg altijd meteen oorontstekingen van in-ear-plugs. Maar…..ik zou deze perfect vinden voor mijn dochter. Ze is hard haar best aan ’t doen om af te vallen. Dit zou een extra motivatie kunnen zijn. #gunfactor

 • Sanne Plooster

  Lijkt me superleuk!! Handig ook met Bluetooth!

  Zou voor mij een mooie motivatie zijn om het lopen weer op te pakken zo na de marikenloop!

  Xx Sanne

 • Roksanne

  Hey,

  Dit kan een mooie nieuwe review worden op mijn blog.
  En waarschijnlijk raak ik meer gemotiveerd om weer verdere lopen te doen.
  Want die oortjes van Iphone`s zijn toch irritant onder het hardlopen en met regen ben ik ook bang dat ik er schokjes van krijg omdat het niet echt bestemd is voor natte buien, en deze zijn er genoeg de afgelopen tijd geweest.
  Het lijkt me dus een unieke kans om ze te testen, en natuurlijk wil ik je antwoorden beantwoorden en review plaatsen voor jullie en op mijn blog.

  Liefs, Roksanne

 • Carolien

  Veel oortjes blijven er bij me niet zitten en zal deze graag willen testen luister graag naar muziek en als ze bij mij niet willen blijven zitten kan ik me vriend ze laten testen aangezien hij ook graag naar muziek luistert lijkt me er fijn voor tijdens het wandelen of fietsen enz

 • Nancy van der kamp

  Ik wil heel graag deZe oordopjes testen , omdat de dopjes die ik nu heb (al het zoveelste paar) continu uit m’n oren vallen tijdens het sporten. Het is zelf zo erg dat ik nu een ouderwetse koptelefoon op heb, maar dat rent voor geen meter is zwaar hinderlijk en loopt alles behalve soepel…
  Bovendien in de sportschool ziet het er al helemaal niet uit ? Daarom wil ik deze graag testen

 • Hans van der Lans

  zelf loop ik altijd met muziek, en ben zo neurotisch dat ik voor mijn marathon 7 uur muziek samen stel, met een checkpoint op iedere 3 en 5 km gelinkt aan mijn gedachte finishschema.

  dus ja ik zou deze super graag testen.
  Hans

 • Djilan B

  Wat een gave oortjes 🙂
  Ik loop nu bijna altijd zonder, om 2 redenen:
  1 in het bos luister ik liever naar de vogeltjes 😉
  2. Mijn huidige oortjes zitten niet fijn en ‘kraken’ doordat ze bewegen tijdens het lopen. Als ik in asfaltia train loop ik nl wel graag met een lekker deuntje. Zeker als het straks weer donkerder wordt ’s avonds.
  Vooral voor reden nr 2 zou ik deze mooie oortjes testen! Voor lekkere wegkilometers!

  Enne, ik kan mijn bevindingen natuurlijk ook delen op oa mijn eigen blog 🙂 Mooie eerste review.

 • Giulia Califano

  Oh, ideaal! Ik loop nu ook met bluetooth oortjes maar heb voor de marathon een tweede paar nodig en ben wel heel benieuwd naar een ander merk! Als ze het bovendien lang genoeg zouden uithouden voor de marathon zou dat echt een pré zijn haha!

 • Sharon

  Ben erg benieuwd! Loop nu met standaard oordopjes van m’n Samsung, maar 1 oortje is al stuk. Had op Instagram al beetje rond gevraagd maar durfde me nergens op toe te leggen omdat ik gewend ben m’n snoertje vast te houden tijdens het hardlopen. De nieuwe oordopjes bii mn mobiel zijn voorgevormd (naar het oor van Zuid-Koreanen? ) en vallen er bij mij elke 5 min uit. Zou graag andere testen zonder snoertjes of het wat voor mij is!

 • Tionne van Halder

  Hi!

  Ik zou het zó gaaf vinden als ik dit zou mogen testen. Ik wil eigenlijk vaker hardlopen, maar wordt dan altijd zo moe van het geluid van mijn eigen gehoest of de harde voetstappen. Dan heb ik er eigenlijk al geen zin meer in! En kloten met oordopjes is al helemaal geen optie 🙁 Daarom hoop ik echt dat ik deze In-ears mag testen ?

 • Wendy

  Jaaaaaaa! Die wil testen! Ben al een jaar op zoek naar een fijne headset zodat het hardlopen zelf weer een uitdaging is en niet het inhouden van mijn oortjes 🙂 Als zo’n headset dan ook nog een fijn geluid heeft zodat mijn zeer gevarieerde muzieksmaak (van AC/DC tot Songfestival-hits) tot zijn recht komt ben ik helemaal benieuwd! En een bluetooth headset? nog nooit geprobeerd dus ik test deze hoofdtelefoon graag uit!

 • Esmee Waardenburg

  Ik sport heel fanatiek, zit op de sport academie en heb altijd last van oordoppen die uit me oren vallen. Daarom wil ik deze headset heel graag testen! Ik ga meteen aan de slag met reclame maken voor jullie headset.

 • Bianca de Vries

  Wat een super actie! Ik ben zelf op zoek naar zo’n oortje maar durf het niet te kopen vanwege het prijskaartje. Nu gebruik ik dus van die oorklemmen met snoer die vanuit mijn belt altijd om mijn lijf draait. Behoorlijk irritant. Zeker op de lange afstanden….
  Het zou voor mij een mooi moment zijn om het te kunnen testen!

 • Mathilde van Gelder

  Ooohh, dit lijkt me zo fijn!! Geen meedansende snoertjes tijdens het hardlopen en geen snoertjes die in de knoop raken waardoor je niet snel van start kunt gaan.

 • Sandra

  Hardlopen is voor mij een heerlijk moment van ontspanning, tijdens het lopen geniet ik van heerlijke muziek in mijn oren. Alhoewel….ik ben regelmatig in gevecht met alle draden die ineens vast om mijn arm zitten of die net achter mijn draagtasje van de telefoon blijven hangen waardoor mijn hoofd ineens spontaan naar links wordt getrokken. Niet echt een moment van totale ontspanning! En dan hebben we het nog niet over mijn spontane zweetdruppels gehad, die nog wel eens voor een rare ruis zorgen. Kom ik echt totaal relaxed terug van mijn hardlooprondje??? Jawel, als ik niet zweet en blijf hangen in de draden!

 • Henk

  Ik loop al jaren met muziek maar de perfecte oordopjes heb ik nog steeds niet gevonden. Verslijt er gemiddeld 3 per jaar en overweeg al een tijdje op Bluetooth over te stappen, misschien dat deze test mij kan overtuigen om voor draadloos te gaan….

 • Urmila ter wielen

  Wie wil dat niet?! Aangezien ik soms drukker ben met mijn oortjes dan met lopen, wil ik best proberen of dit de juiste zijn die je moet hebben.

 • Alexandra

  Ik heb nu van JBL en eigenlijk bevallen die prima. Ik zou het fijn vinden om te testen, omdat je pas zeker weet of je het maximale te pakken hebt als je verschillende soorten hebt geprobeerd ?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negen + achttien =