Giveaway

WIN: 2 kaarten voor de Vuurtorentrail & een doos Clifbar

Toen ik klein was gingen we er regelmatig op zomervakantie naar de Waddeneilanden. Kamperen op Ameland bijvoorbeeld. Zodra we van de boot kwamen voelde alsof we in het buitenland waren. Geweldig vond ik het. Over 2 weken is in dit stukje ‘buitenland’ een trailrun: de Vuurtorentrail.

Net even anders: 2 dagen trail plezier

“De Vuurtorentrail is net even anders”, volgens de organisatie. Mede door verspreiding van de activiteiten over 2 dagen. Het feit je met de boot reist betekent het wáre vakantiegevoel. Dit samen met de sportieve flow in en om Hollum door het verblijf van vele Trail fanaten maakt ons evenement tot een onvergetelijk fijne herinnering.

Afstanden

Vuurtoren Trail Ameland zal in 2017 plaatsvinden op zaterdag 18 en zondag 19 maart en biedt 6 afstanden (inclusief de Vuurtoren Kids Trail). Alle afstanden zijn unieke routes. Ze bestaan allemaal uit één uniek parcours. Je kan kiezen uit de volgende afstanden: 6 km| 12 km | 18 km| 35 km60 km. 

WIN! 2 kaarten en een doos Clifbar!

Ik heb goed nieuws want ik mag 2 kaarten voor de Vuurturentrail (*) weggeven. Met als extra bonus een doos Clifbar. Genoeg runners fuel dus!

Je kunt kiezen uit verschillende afstanden. De keuze is aan jou en je loopmaatje die je wilt meenemen. Let wel goed op wanneer de afstand van jouw keuze plaatsvindt (zaterdag of zondag). Dat kun je terugvinden op de website van de Vuurtorentrail. 

Wat moet je doen om deze 2 kaarten te winnen?

Laat onder deze blogpost of op Facebookpost een reactie achter. Geef daarbij aan wat jouw mooiste herinnering aan Ameland is en/of waarom je graag aan de Vuurtorentrail wilt deelnemen. Vermeld ook welke afstanden jij en je loopmaatje graag willen lopen.
Volg ons op social media

Je kans om te winnen wordt verdriedubbeld als je Run-way Girls en Clifbar op social media volgt :-). Delen op Facebook =  ook fijn!

(*)N.B. Let op: De kaarten voor de Vuurtorentrail zijn exclusief overtocht.

………………………………………………………………………………………………………………..

De winactie is afgelopen…

De winnaars zijn bekend! Regina gaat samen met haar loopmaatje naar Ameland. Ze ontvangt ook een doos Clifbar. Vincent en Judith krijgen een ’troostprijs’. Allebei 1 kaartje. Vincent voor zijn vrouw en Judith gaat de 60 K (!) lopen. 

10 Comments

 • Victor van der Heijden

  Ameland, het eiland waar we (mijn vrouw en ik) naar toe gingen toen we in verwachting waren van onze kinderen. Een heerlijke tijd gehad hier, inmiddels ruim 20 jaar geleden. Sinds dien niet meer geweest. Nu dit jaar ga ik wel weer. Dit jaar als deelnemer van de Vuurtorentrail op de 12 km, wegens omstandigheden alleen. Het zou heel fijn zijn als ik mijn vrouw toch mee zou kunnen nemen als huwelijksgeschenk (vorig jaar 30 jaar getrouwd) en dat ze zelfs één van de afstanden van deze Trail kan lopen.

 • Marije Beking

  Mijn mooiste herinnering aan de eilanden? Helaas. Die heb ik nog niet! Die gaat er wel komen want ik ben het weekend van de trail op Ameland. Mijn moeder doet vrijwilligerswerk voor de trail en mijn vader loopt de 18 km. De 18 km is voor echt te hoog gegrepen. Maar de twaalf moet lukken.

  Dus kom maar op met die kaarten. Oja en die foos met bars komen ook wel op met zoveel bekenden daar.

 • Ilse

  Ik kom al een aantal jaar op Ameland omdat het zo lekker dichtbij is vanaf Groningen! Mijn mooiste herinnering is van afgelopen zomer; elke ochtend een rondje hardlopen over het strand om rustig wakker te worden met de zon op m’n bol, heerlijk! Ik zou de kaarten graag winnen omdat het een loopje op m’n favo eiland is, en omdat ik in training ben voor de Rotterdam Marathon in april. De 12 km zou een mooie afstand zijn als één van de laatste voorbereidingen hiervoor!

 • Renske

  Mijn mooiste herinnering aan Ameland is een nachtje weg met een vriendin dat we spontaan hadden geboekt. We hadden fantastisch weer en echt het gevoel dat we twee dagen op vakantie waren. Echt genieten.
  Het zou super zijn om de trail te lopen en dit vakantie gevoel en hardlopen te combineren.

 • Regina de Jong

  Mijn mooiste herinnering is te wadlopen naar Ameland, in een woord geweldig. De Adventure run op Ameland heb ik al eens gelopen, het lijkt me super om de Vuurtorentrail eens mee te maken. Mocht ik winnen dan gaan mijn maatje en ik voor de 18 km.

 • Cor

  Mijn mooiste herinnering aan Ameland is mijn eerste echte trail …de vuurtorentrail. Ik heb van de eerste tot de laatste de laatste kilometer gelopen met een glimlach van oor tot oor. Nog geen enkele editie gemist en ook dit jaar niet.
  Weet alleen niet niet hoe een clifbar smaakt 😉

 • Marjan de Ruiter-Abma

  We hebben ons al opgegeven voor de 18 km op zaterdag en de 35 km op zondag, maar een doos Clifbar is nooit weg!
  Ameland is zooooooooooo’n heerlijk, relaxt en sportief eiland en met de Vuurtorentrail komen we op plekken waar we normaal niet komen. Ameland stond al op nummer 1, maar is hierdoor ver boven alle andere eilanden uitgestegen.

 • Shiva zanoli

  Met mijn gezin 3 jasr geleden een heerlijke vakantie gehad op ameland .maar mijn beste herinnering is van jaren geleden 7’s beach rugby tournooi met cas ladies team. Wat een feest zowel sportief gezien als daarna

 • Lynda Jansen

  Wij gaan dat weekend voor het eerst naar Ameland en het toeval is dus dat er juist dan dit loopevenement plaats vind 🙂 Het zou heel erg leuk zijn om hieraan te mogen deelnemen.

  Vriendelijke groet,
  Lynda Jansen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × 5 =