“A mile of highway will take you just one mile… but a mile of runway will take you anywhere!”

pop-3

Welkom op Run-way Girls!

In 2014 is Erlinde samen met haar hardloopmaatje (Stefanie) gestart met Run-way Girls. Run-way Girls was toen nagenoeg de enige hardloopblog in het oosten van het land. Inmiddels zijn hier veel bloggende hardlopers en hardloop initiatieven bijgekomen. Alleen maar leuk én samen staan we sterk!

Run-way Girls kan niet alleen een inspiratiebron zijn, maar ook een bindende factor. Een community dus. Niet alleen voor ‘girls’ of prestatiegerichte marathonlopers, maar voor iedereen!

Begin 2016 is Stefanie gestopt als blogger. Hiervoor zijn hele leuke gastbloggers in de plaats gekomen. Anne-Hester, Annemiek, Emma, Sanne, Barbara en andere sportievelingen zullen je vermaken met hun motiverende blogs.

Run-way Girls is ondertussen veel meer dan alleen een hardloopblog. Ook thema’s als outdoor, yoga, reizen en health, vind je hier terug. Ons belangrijkste doel is het -online- delen van onze avonturen, trainingen en wedstrijden, maar vooral het plezier dat wij daaraan beleven. Wie weet kunnen we je enthousiast te maken voor nieuwe uitdagingen en misschien een stap buiten de comfort zone te zetten. Want daar is waar ‘de magic happens’ ;).

Wil je met ons meerennen? Dat kan ook! Met het hardloopbevorderend programma “Dare to Improve (DTI)”. Dare to improve” is een compleet trainingsprogramma voor de duur van 16 weken waarin het allerbeste uit de hardloper wordt gehaald. Dare to Improve start in januari 2017. Meer informatie vind je in de blog over Dare to Improve. Of op de wesbite van Running Improvement.

Join us! The world is your runway!

Zout Fotografie