Over Run-way Girls

Leuk dat je een kijkje neemt op Run-way Girls! Ik ben Erlinde. In het dagelijks leven werk ik als contentspecialist in Arnhem. Hardlopen vind ik geweldig en het is inmiddels uitgegroeid tot een belangrijk onderdeel van mijn leven. Ik loop en fiets bij voorkeur buiten de gebaande paden, dus op de trails.

Sporten doe ik al van jongs af aan. Paardrijden, mountainbiken, kickboksen, noem naar op. Hardlopen deed ik er altijd een beetje bij om in conditie te blijven. Ik vond het maar saai.

Tot een collega me ooit uitdaagde om mee te doen met de Zevenheuvelenloop. Toen liep ik hooguit 5 km, het leek mij een goede stok achter de deur om te trainen voor die 15 km. In Nijmegen liep ik dus mijn eerste wedstrijd en toen was ik verkocht. Mijn liefde voor hardlopen is daarna alleen maar gegroeid.

Naast hardlopen doe ik aan zwemmen en fietsen. De racefiets en de mountainbike, ik vind het allebei leuk! Ik probeer zo vaak mogelijk op reis te gaan, het liefst naar de bergen. Ten slotte houd ik ook nog van schrijven. Gooi dat alles in de mix en je krijgt Run-way Girls, waar ik zoveel mogelijk op blog.

Heb je vragen of opmerkingen laat een reactie achter op de site of stuur me een mailtje!

Life is meant for Spectacular adventures. Let your feet wander, Your eyes marvel, and Your Soul Ignite.