Social Media uitbesteden? ‘Content is King’!

‘Content is King’. Bill Gates zei het al in 1996. Voor marketeers mag deze quote inmiddels cliché zijn, anno 2022 is het nog steeds relevant. Contentmarketing werkt namelijk veel beter dan andere vormen van marketing.

“Alles leuk en aardig deze quote over content”, hoor ik je denken, maar wat heeft dat met Run-way girls te maken? Op deze website deel(de) ik ook content en hetzelfde geldt voor de social media kanalen van Run-way Girls.

Run-way Girls is een -uit de hand gelopen- hobby, maar in het dagelijks leven werk ik als contentspecialist bij een groot advocatenkantoor. Daar ben ik onder andere verantwoordelijk voor de website en de social media-kanalen. Oftewel: online content delen is mijn lust en mijn leven 😉.

De afgelopen jaren ontving ik aardig wat vragen van ondernemers over het maken van content en het beheren van social media. De meeste ondernemers zien de meerwaarde hier wel in, maar hebben gewoonweg geen tijd om er aandacht aan te besteden. Zonde! Want daarmee laten ze mooie kansen onbenut.

Loop jij ook aan tegen tijdgebrek? Of vraag je je af hoe je de doelgroep bereikt op bijvoorbeeld Facebook, Instagram of LinkedIn? En hoe je social media op de juiste manier inzet? Zodat nieuwe klanten je weten te vinden?

Ik help je graag! Als het gaat om een eenmalige actie, zoals het optimaal inrichten van je kanalen. Of voor langere tijd, zoals het beheer van je social media.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten voor het uitbesteden van social media? Of het maken van content? Neem gerust contact op, dan praten we verder!

Cheers! Erlinde