Sanne

Wie ben je?

Jezelf voorstellen in 5 regels?! Kort en bondig ben ik in ieder geval niet. Een mooie reden dus om deze vraag elders te parkeren. Iets dat ik eigenlijk iedereen kan aanraden om eens te doen! Heel wat mooie eigenschappen werden me toegedicht…

“Dynamisch, ontwapenend, lieve pitbull, sensitief, origineel, levenslustig, energiek, sportief, grensverleggend, lief, avontuurlijk, op zoek naar de grens, groot hart, mooi, onafhankelijk, intelligent en gedreven.

Wauw! Niets aan toe te voegen… Of toch wel? Eigenwijs als ik ben… “Geboren en getogen in Arnhem, hulpverlener, word blij van koffie in de ochtend, mijn ‘out of office’ melding, nieuwe plannen.

Wat zijn je favoriete sporten en outdoor activiteiten?

Eigenlijk is het probleem (of geluk) dat ik heel veel dingen leuk vind. Een week telt tenslotte maar 7 dagen. Mijn grote liefde is toch wel hardlopen, en dan het liefste on the trails. Sowieso heb ik een voorliefde voor buiten zijn, in de natuur en als het even kan de bergen. Daarnaast boulder (klimmen zonder touw) ik graag en pak ik, als er nog een beetje tijd over is, mijn racefiets of mountainbike.

Het beste aan wakker worden is…….

Dat er weer een nieuwe dag begint waarin alles mogelijk is.

Naast wie zou je in het vliegtuig willen zitten en waarom?

Poeh.. Naast wie niet… Eigenlijk heb ik de overtuiging dat iedereen iets interessants te vertellen heeft. Maar als ik moet kiezen dan ga ik voor Kílian Jornet. Naast het feit dat ik hem een fantastische atleet vind en ik de indruk heb dat hij iemand is die zijn dromen najaagt, ben ik er van overtuigd dat hij genoeg avontuurlijke verhalen heeft om je wel 10 vluchten te entertainen.

Wat is je levensmotto of favoriete quote?

Erg afgezaagd, en makkelijker te zeggen dan het ook werkelijk te doen maar…

Live your dreams