Barbara

Wie ben je? 

Barbara, energiek en actief. Verdien mijn geld als projectmanager in zorg en welzijn en ben de hele dag bezig met dingen in beweging krijgen. Processen, mensen, mooie dingen.

Wat zijn je favoriete sporten en evt. outdoor activiteiten?

Buiten zijn en dan trailrunnen in het bijzonder. Ik train 3 tot 4 x per week buiten en 1 -2 x per week in de zaal. Bootcampen, ook heerlijk! Ook als het regent. In de vakanties zijn wij als gezin altijd actief; wandelen (liefst een rugzaktrektocht) kano varen, Via Ferratta (klimmen langs staalkabels in de rotsen)  of mountainbiken.

Het beste aan wakker worden is……..

Als je buiten bent als de nacht langzaam overgaat in de dag…. prachtig!

Laatst maakte ik dat mee onder het hardlopen met 2 trainingsmaatjes. We liepen het Dunoplateau bij  Doorwerth op terwijl de zon op kwam. Precies tegelijk slaakte we een zucht, zo mooi!!!!

Naast wie zou je in het vliegtuig willen zitten en waarom?

Diederik van Hoogstraten, wat herken ik veel in zijn boel “Los”! Tijdens mijn laatste vlucht heb ik het boek trouwens gelezen en had het gevoel dat hij al naast me zat 😉

Wat is je levensmotto? 

Mijn moeder zei altijd bij een pijntje vroeger: “uurtje niet aan denken, vanavond vroeg naar bed”. Helpt vaak, dat wel, en ik leef er vaker naar dan ik in mijn puberteit voor mogelijk heb gehouden, maar om dat nou mijn favoriete quote te noemen?

Als ik mezelf moed in praat zeg ik altijd: “beginnen bij het begin en doorgaan tot het af is” maar dat is ook zo streng.

Dus citeer ik graag Pipi Langkous:

3 x 3 = 6 wie wil van mij leren. Richt mijn wereld in, naar mijn eigen zin!