Vrijdag is koelkastkijkdag

Vrijdag = koelkast kijkdag (Lars Schuijling)

Untitled_design35_9e8
Lars Schuijling

Vrijdag = koelkast kijkdag

De beste presenter van Nederland, Nike mastertrainer, DJ en producer en ga zo maar door. Deze man kan en doet het allemaal. Kijk in de koelkast van Lars Schuijling.

Wie is Lars?

Ik ben Lars Schuijling, van 1978 (tel zelf maar hoeveel dat is) en woon in Amsterdam. Ik ben instructor en international presenter op het gebied van freestyle lessen, zoals hiphop, step V2 en daarnaast NTC en HIT maar eigenlijk nog veel meer. Allround inzetbaar. Ook ben ik DJ en producer.

Wanneer begon jouw carrière?

Ik ben nu al 23 jaar instructor en 20 jaar international presenter. Sinds mijn 18e reis ik al de hele wereld over als presenter. Een geweldige baan, al zeg ik het zelf ;).

Aan hoeveel mensen geef jij dan les?

Groepen van 25 tot 500 en zelfs 1000 mensen tegelijk.

IMG_6447
JUMP!!!
TEC 2 Teach?

Op mijn 18e maakte ik mijn eigen streetdance opleiding, genaamd TEC 2 Teach. Nu 10 jaar later wordt dit nog steeds gebruikt en geef ik nog steeds zelf les.

Nu denk je dat de hele dag van Larz al vol zit, maar hij doet nog meer. Vertel….

Ik schrijf ook lesmateriaal voor de grootste “school” in Nederland op het gebied van Step, aerobic en nog veel meer. Ik ben mastertrainer van Nike, NTC en werk met de grootste choreografen over de hele wereld.

Volgens mij heb jij ook een aantal titels op jouw naam staan, vertel?

Klopt, ik ben 6 keer de beste presenter van Nederland geweest en nog steeds rock ik deze titel.

Overdag de beste trainer van Nederland zijn en in de nachten de clubs op zijn kop zetten?

Ja zeker, heerlijk toch. Ik produceer mijn eigen muziek voor mijn lessen, maar ook in het nachtleven bepaal ik de sfeer. Het geeft echt een kick om voor zoveel mensen te staan. Tijdens mijn lessen, maar ook als je DJ bent. Check ook even mijn Soundcloud voor free workout or run music! Hoe fijn is dat :).

Wat betekent sport voor jou?

Het is mijn hobby, mijn passie, mijn leven en mijn werk. Van je hobby je werk maken, beter kan toch niet?!

Check voor meer Filmpjes zijn Youtube kanaal.

Jij hebt wisselende werktijden, betekend dat ook dat jij extra goed op je eten let. Nachtleven is namelijk niet altijd gunstig voor mensen qua eten.
Ik eet wat ik lekker vind, maar ik heb het natuurlijk ook nodig naast al mijn lessen. Veel mensen zijn altijd bezig met hun eten, maar ik eerlijk gezegd niet zo. Ik eet de benodigde voedingsstoffen en extra’s die ik nodig heb. Voor de rest eet ik alles wat ik maar wil. Daar hoort soms ook een heerlijke cheeseburger bij van de McDonalds ;).
Hoe ziet een gemiddelde dag qua eten eruit?

Ontbijt 8.00 uur

Koffie! Kwark met eiwitpoeder, vruchten en muesli.

Tussendoortje 10.00 uur

Broodje en een koffie voor de gezelligheid

Lunch 12.00 /13.00 uur

Salade met tonijn of brood of soms vis.

Tussendoortje 15.00 uur

Fruit of nog een keer kwark met fruit en …… koffie!

Diner 16.00 uur

Iets warms eten voor mijn lessen. Meestal vlees, groente en rijst of pasta met vis.

Late night snack 22.30 uur

Na mijn lessen neem ik een eiwitshake en nog een keer warm eten.

Untitled_design36_a36
Train hard, have fun!
 Tips voor de lezers?
Zoek een training, sport of iets wat je leuk vindt. Dat werkt meestal het beste om in shape te komen of om energie te krijgen. Laat je daarnaast nooit gek maken door anderen, want het is toch nooit goed genoeg of te ….. Als jij je goed voelt dan is het goed !!
Mooie wijze woorden Lars. Keep up the good work!
lars 5

One Comment

  • lucille

    Heel leuk artikel. Dit is echt Lars. Hele goede presenter die je motiveert en alles uit je haalt. Heeft ook ontzettend veel humor tijdens de les. Wij kunnen niet zondet Lars.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 + acht =