Input your search keywords and press Enter.

Trail Time: Chase Autumn

Trail Time: Chase Autumn

Vanochtend was het eindelijk weer eens “Trail Time” met Arnhem Loopt. Door ons schema kwam het al een tijd niet uit om op zondag mee te lopen. In het weekend staan namelijk vaak de lange afstanden (20k en verder) op de agenda en dat valt dan niet erg goed te combineren. Maar omdat ik (Erlinde) last had van m’n heup en toch wat rustiger aan wilde doen -qua lange afstanden- kwam het vandaag dus wel wel een keertje goed uit.

Kasteel Rosendael

We begonnen vanaf Kasteel Rosendael, waar afgelopen woensdag ook de start was van de Rozendaalse Veldloop. We liepen met ongeveer 11 man/vrouw, een mooi clubje. Stefanie liep trouwens niet mee want zij is ziek (ja ja, het gaat lekker met ons zo vlak voor de wedstrijd). Maar toch liep Stefanie voor zichzelf nog ruim 6 km door de stad vanochtend. (Crazy woman:).

Oriëntatieloop

Ons eerste doel was om naar de “Zwarte Bulten” te lopen en telkens mocht iemand anders vooraan en de route bepalen. Zo kom je nog eens ergens: diep door de Arnhemse Jungle en mooi dat het was. Daarna was het weer tijd voor een… oriëntatieloop! De vorige keer dat Stefanie en ik dit deden, was dit niet bepaald een groot succes en waren we behoorlijk verdwaald.

Untitled design-2 copy 2

Nu werden opgedeeld in drie aparte groepen naar “snelheid”. Iedere groep kreeg een eigen route en de bedoeling was dat je de route precies volgde. Dit keer ging het beter met mijn team. We liepen weliswaar niet exact de aangegeven route, maar een kniesoor die daar op let. Dit keer  waren we in ieder geval de weg niet kwijt geraakt.

#Chasesummer

Uiteindelijk hebben we ongeveer 12 km getraild. Wat de afstand precies was, weet ik niet omdat ik de batterij van mijn sporthorloge had het begeven. Maar ach, who cares. De “Chase Summer Challenge van Nike+” is voorbij, dus daarvoor tellen de kilometers niet meer.

#Chaseautumn

In het bos merk je trouwens ook al goed dat de zomer inderdaad voorbij is en dat de natuur overgaat naar herfst. Eikels en kastanjes vallen van de bomen en de paddenstoelen schieten uit de grond. Maar in de herfst is het bos op zijn mooist, dus reden genoeg om daar vanaf nu weer veel kilometers te maken. Doe je mee? #ChaseAutumn!

10672109_708291979252506_1079684664273861405_n

You Might Also Like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 − 2 =