Input your search keywords and press Enter.

Steun hardlooptalent: Help team Craftrun naar Portugal

Crowdfunding wordt allang niet meer alleen door hippe start-ups gebruikt om hun financiering rond te krijgen. Want het is ook een ideale manier om een goed doel of ander inititief te steunen. Logisch dus, dat sporters ook steeds meer gebruik maken van crowdfunding. Ook team Crafrun is een crowdfunding campagne gestart. En omdat wij hardlooptalent in de regio Arnhem graag ondersteunen, doen wij ook een donatie. Wij slaan zelfs onze beroemde 😉 “Vrijdag = Koelkastdag” over om dit team in het zonnetje te zetten.

Wat is team Craftrun?

Team Craftrun is op 1 oktober 2005 opgericht door Titus Fierkens en valt onder de Stichting Sport en Bewegen Liemers. Deze Stichting wil jeugdig talent herkennen en op verantwoorde wijze ontwikkelen. En zorgt daarmee voor een goede basis voor (toekomstige) topsporters. Team Crafrun is dus een groep ambitieuze atleten die de top wil halen.

Traininsgstage Portugal

Een belangrijk onderdeel van de voorbereiding op het wedstrijdseizoen is een trainingsstage. Eind april vertrekken ze naar Monte Gordo in Portugal om twee weken keihard te trainen. In Portugal kunnen ze zich perfect voorbereiden op de start van het nieuwe baanseizoen. Maar om dit te realiseren vragen ze om hulp via hun crowdfundingsactie.

We can’t help everyone

Hoewel we op z’n tijd best gul zijn, steunen we natuurlijk niet iedere crowdfundingsactie. Dat iemand naar het buitenland wil om hard te lopen is een geweldig plan. Vooral doen! Maar dat is voor ons nog niet genoeg reden om dat financieel te ondersteunen.

But everyone can help someone

Maar waarom we dan wel aan team Craftrun doneren? Nou, voor team Craftrun geldt dat het vooral veel jonge talenten zijn. Ze trainen soms twee keer per dag en de meesten gaan gewoon iedere dag naar school. Via de crowdfunding kunnen ze -hopelijk- ook hun fysiotherapeut en coach meenemen naar Portugal. En het mooie van dit team is, dat ze hun kennis ook graag delen met anderen. Zo geven ze regelmatig clinics op scholen en bij bedrijven. Ook organiseren ze de Herfstloop Liemers in Babberich en de Midzomerrun in Westervoort om zoveel mogelijk kinderen en volwassen in beweging te krijgen.

Wat ons betreft genoeg redenen om wél te doneren!

Ook doneren?

Wil je ook een donatie doen? Dat kan natuurlijk. Je krijgt er ook een leuke tegenprestatie voor. Meer informatie lees je hieronder en op de crowdfundingswebsite.

Steun hardlooptalent: Help team Craftrun naar Portugal

You Might Also Like