Input your search keywords and press Enter.

Nieuwe website Run-way Girls is Live!

Het is zover. Het kostte wat moeite, maar dan heb je ook wat. De nieuwe website van Run-way Girls staat online! Maar bij een nieuw begin, hoort ook een terugblik én een toelichting.

Want wat is Run-way Girls nu eigenlijk?

Heel strikt genomen is het een blog. Oftewel een plek op het internet waar regelmatig nieuwe artikelen worden geplaatst. Ruim twee jaar geleden ben ik deze blog gestart. Samen met Stefanie vormde ik het duo “Run-way Girls”. We schreven voornamelijk over hardlopen, onze trainingen, de wedstrijden en het plezier wat we daaraan beleefde. Maar ook thema’s als gezondheid en voeding kwamen aan bod. Ons motto was: “Sleep-Eat-Run-Have Fun”.

Verder met bloggen zonder Stefanie

In april van dit jaar is Stefanie gestopt als blogger. Stoppen was voor mij geen optie. Het was duidelijk dat ik verder ging met bloggen. Wel was ik even zoekende. Want Run-way Girls is meervoud en dat wilde ik graag zo houden. Maar waar haalde ik zo snel andere Run-way Girls vandaan?

Top team

Gaandeweg zijn er een aantal gastbloggers bijgekomen. Stuk voor stuk geweldige dames. Die niet alleen goed kunnen rennen, maar ook een heel erg leuk kunnen schrijven. Ik prijs me gelukkig met dit top team en zij verdienen hun eigen duidelijke plekje op de site. Dat ze hier hebben gekregen.

Bloggende hardloper

Bloggen zie ik nu als een uit de hand gelopen hobby. Net als hardlopen trouwens. Het kost behoorlijk veel tijd, maar dat is het allemaal waard. Ik word er heel gelukkig van. Bovendien heeft het me veel mooie dingen gebracht. Het geweldige ASICS Beat the Sun avontuur bijvoorbeeld. En het feit dat ik sinds kort deel uitmaak van de ASICS FrontRunners NL. Enorm trots ben ik daar op.

Dankzij het hardlopen, het bloggen en de social media heb ik bovendien heel veel geweldige mensen ontmoet. Dat is eigenlijk nog het leukste van alles.

Run-way Girls is meer dan een hardloopblog

De oplettende lezer had het misschien al in de gaten…. Run-way Girls is ondertussen veel meer dan alleen een hardloopblog. Ook thema’s als outdoor, yoga, snow, reizen en health, vind je hier terug. Door de structuur op de site is het allemaal wat overzichtelijker geworden en kunnen oudere artikelen makkelijker worden teruggevonden.

Ons doel?

Het belangrijkste doel van Run-way Girls blijft nog steeds het -online- delen van onze avonturen, trainingen en wedstrijden, maar vooral het plezier dat wij daaraan beleven. Hopelijk kunnen we jou, de lezer dus, enthousiast maken voor nieuwe uitdagingen. Misschien helpen we je zelfs om een stap buiten de comfort zone te zetten. Want daar is waar ‘de magic happens’ ;).

Op naar 2017

Ook 2017 belooft ook een heel mooi (hardloop)jaar te worden. In 2017 gaan de gastbloggers en ikzelf natuurlijk niet stil zitten. Avonturen beleven! Het liefst met hardloopschoenen aan.

Super leuk als je me online blijft volgen of me een high-five geeft tijdens één van de hardloopwedstrijden. Heb je vragen of opmerkingen laat een reactie achter op de site of stuur me een mailtje!

Join us! The world is your runway!

logo_runwaygirls_vrijstaand

You Might Also Like

One Comment

  • Amber schreef:

    Gaaf deze nieuw stap, mooi logo en mooie lay-out. Ik blijf je in 2017 zeker volgen! Ik ben benieuwd naar de verslagen (en aankondigingen) van hardloopwedstrijden, misschien kan ik daar nog wat inspiratie uithalen, want qua hardlopen ben ik nog vrij blanco 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twaalf − acht =