Input your search keywords and press Enter.

De Arnhems Trappenloop: naar de top van de Arnhemse Skyline

De Arnhems Trappenloop: naar de top van de Arnhemse Skyline

Goed nieuws, want de maand november is aangebroken! (Neeeee, ik wil er niet aan denken dat dit betekent dat het jaar 2016 alweer bijna voorbij is). Positive thinking…De focus op het goed nieuws dus, want de maand november zit vol met leuke hardloopwedstrijden. De welbekende Zevenheuvelenloop in Nijmegen bijvoorbeeld. Maar ook in Arnhem is iets leuks op hardloopgebied: De Arnhemse Trappenloop. Bedwing de 305 traptreden naar de top van de Arnhemse Skyline!

WTC

Het valt niet te missen, de ‘blauwe toren’ naast het Centraal Station. Daar is het WTC gebrouw en daar de Trappenloop dit jaar op 27 november a.s. plaatsvinden. Er wordt dit jaar start niet – zoals vorig jaar – in Heats gestart. De tweede editie van de Arnhemse Trappenloop kent maar één start.

305 treden

Voordat je het Trappenhuis bestormt heb je een aanloop van 300 meter met daarin alvast een pittige klim. Eenmaal bij het Trappenhuis aangekomen klim je naar de top, ren je over de 15 etage naar de andere kant van het gebouw om daar jouw route terug naar beneden te beginnen: 305 op, 305 treden af.

Fun

De Trappenloop is een fun-race met als doel een zo’n groot mogelijk bedrag op te halen voor het Ronald McDonald Huis in Arnhem. Je kan je individueel inschrijven, maar het is ook mogelijk om met een bedrijventeam mee te doen.

Goed doel

De starttijd van de  Arnhemse Trappenloop is ‘s ochtends om 11:00 uur. Je moet wel flink wat treden op rennen, maar dan wordt je wel beloond met een geweldig uitzicht over Arnhem. En als extra bonus..je draagt bij aan het goede doel; het Ronald Mac Donald Huis.

Schrijf je in

Ben je al overtuigd? Aarzel dan niet, ga snel naar de website van de Arnhemse Trappenloop en schrijf je in. In de Kennisbank van de website van de Arnhemse Trappenloop vind je trouwens nog een hoop praktische informatie over deze bijzondere wedstrijd.

De Arnhems Trappenloop: naar de top van de Arnhemse Skyline

You Might Also Like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × 3 =