Input your search keywords and press Enter.

Winning: #keep calm and go coconuts!

Tot gisteren konden jullie meedoen aan de winactie voor de Alpro Kokoksnootdrink. We hebben hele leuke en enthousiaste reacties ontvangen, bedankt daarvoor! Normaal gesproken kan er maar 1 de winnaar zijn, maar wij mogen 5 pakken weggeven! Het lot heeft vandaag beslist en de 5 winnaars zijn bekend.

A winner is a dreamer who never gives up

De winnaars zijn op een old-school “lootjes” methode door ons gekozen. Alle namen gingen in een kommetje en vervolgens trokken we 5 lootjes. En de winnaars zijn…………….. Rick, Emmy, Yvonne, Laura en Margit. De winnaars krijgen persoonlijk bericht van ons. Van harte gefeliciteerd en geniet van de mini-trip to paradise! Wij zijn benieuwd wat jullie van de Alpro kokosnootdrink vinden.

Recept feestelijk kokoksdrankje

Omdat het vandaag zo regenachtige dag is en iedereen wel een mini-trip naar de tropen kan gebruiken, hebben we nog een recept voor een ultieme tropische kokosnootdrank. Het is een super fris en zacht drankje. In het weekend -of op andere feestelijke dagen- kun je er ook Malibu of kokoslikeur aan toevoegen.

Voor 2 tot 3 glazen:

  • 5 dl Alpro Kokosnootdrink
  • 2 el limoensap
  • 2 el poedersuiker
  • 200 g (zuivelvrij) vanille-ijs
  • plakjes limoen voor de garnering

Doe de kokosdrink, suiker, het ijs en de limoensap in een blender of keukenmachine. Maal het geheel glad. Die het in de glazen en garneer die met plakjes limoen. Dien direct op. Cheers!

IMG_20140708_204906-1

You Might Also Like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × 1 =