Input your search keywords and press Enter.

Winactie: Alpro Amandel Dark Choco

Zoals de meeste hardlopers inmiddels wel weten is chocolademelk een uitstekende hersteldrank. Chocolademelk werkt zelfs beter voor de spieropbouw na het sporten dan sportdrank. Dit blijkt uit een onderzoek van de University of Connecticut’s Department of Nutritional Sciences. Maar wat nu als je net als Stefanie lactose-intolerant bent, of als je liever geen (koe)melk drinkt? Dan heeft Alpro een plantaardig alternatief: de ‘Amandel Dark Choco’. Als je benieuwd bent naar de smaak en ook een pak toegestuurd wil krijgen, lees dan gauw verder.

Alpro Logo
For the planet

De Amandeldrink Dark Choco is 100% plantaardig op basis van amandelen en magere cacao. De magere cacao is afkomstig uit West-Afrika. Helaas is het in de West-Afrikaanse cacao handel niet bepaald rozengeur en maneschijn. De filosofie van Alpro is om zorg te dragen voor de planeet en haar bewoners en daarom hebben alle cacao leveranciers een verdrag ondertekenend met betrekking tot het tegengaan van kinderarbeid in de cacao sector. Op de website van de Worldcocoafoundation kun je er meer over lezen.

Hoe smaakt het?

De combinatie van amandel en pure chocolade is niet alleen gezond, maar ook erg lekker. Het voordeel van deze drink is, dat het van nature arm is aan verzadigd vet. Dat merk je ook in de structuur van de drink. In tegenstelling tot chocolademelk uit een pak, ligt de Amandeldrink Dark Choco niet zwaar op de maag en het smaakt ook niet ‘vettig’. Het is een luchtige drank en bovendien licht verteerbaar. De drink is niet heel zoet, maar de chocoladesmaak is gelukkig wel duidelijk aanwezig.

Amazing Choco Shake

De drink kun je prima koud als tussendoortje drinken, maar in deze wintermaanden is warm natuurlijk ook heerlijk. En als je los wilt gaan, doe er dan een toefje slagroom en wat mini-marshmallows op ;-). Als ontbijt kun je ook een ‘Amazing Choco Shake’ maken met de drink. Doe hiervoor 1/4 glas havermout, 1/2 bevroren banaan en 1/2 verse banaan, 1 eetlepel pindakaas en 1 glas Amandelrink Dark Choco in de Blender. Blend totdat het een romig geheel is. Best choco breakfast ever!

Win!

Ben jij ook benieuwd naar de Alpro Amandel Dark Choco en wil je het nieuwe jaar gezond van start gaan?  Doe dan mee aan de winactie en laat onder deze post een reactie achter (helemaal naar beneden scrollen). Een reactie op onze Facebook pagina mag trouwens ook.

Like daarnaast ook even de Facebookpagina van Alpro en die van Run-way Girls. Je maakt dan kans op een gratis pak Alpro Amandel Dark Choco (die je krijgt toegestuurd). In samenwerking met Alpro mogen we maar liefst 10 pakken weggeven!

P.S. De actie loopt tot en met maandag 19 januari 2015.

{02}Amandel_Dark_Choco_{N}_{E}2,29

 

You Might Also Like

11 Comments

 • Margit schreef:

  Jaaaaa! Gisteren weer voor een lesje body combat gegaan na 5 maanden niet naar de les kunnen ivm werk. Kan haast niet lopen van dr spierpijn vandaag! Dus die (herstel)choco komt erg van pas. Want volgende week ‘moeten’ we weer! Haha!

  • run-waygirls schreef:

   Ja Margit dat is weer even pijn lijden 😉 Als jij wint zal het zeker iets gaan helpen tegen de spierpijn haha.

 • Sandra schreef:

  Lijkt mij heerlijk

 • Renate B. de Vries schreef:

  Minimaal zes uur in de week doe ik aan sport.
  Bewust eten en in het weekend “snoepen”
  Reeds lange tijd maken koeien geen deel meer uit van mijn voedingslijn.
  Alpro is een uitkomst, daar ik geenszins van Kaas, boter, melk of joghurt houd.
  Wellicht mag ik mij gelukkig prijzen en Amandeldrink Dark Choco aan mijn smaaktest toevoegen.

  • run-waygirls schreef:

   Goed bezig Renate. Dit moet je lekker blijven volhouden en misschien wacht er straks een pak Alpro Dark Choco op jou.

 • Anouk schreef:

  Wauw, dit lijkt me heerlijk!! Ik ben aan t trainen voor m’n eerste trail (25km) in maart en m’n eerste marathon in Parijs (help!! 😉 ) dit lijkt me de beste hersteldrank na al m’n trainingen!!

  • run-waygirls schreef:

   Anouk wat een mooie doelen om naar toe te trainen. Heel goed, never give up! Het is spierpijn allemaal waard 🙂 en misschien helpt Alpro jou straks wel met die spierpijn 😉 Nog even afwachten. keep going!

 • Vanderreken Tamara schreef:

  Wat een fijne actie zeg! Aan het begin van elk nieuw jaar maak ik goede voornemens. Op het einde van het jaar moet ik vaak, met spijt in het hart, vaststellen dat ik er maar enkele van volbracht heb. Maar de aanhouder wint, en dus ook dit jaar heb ik mijn lijstje klaar. Helemaal bovenaan staat minstens 3 keer per week gaan lopen. Hiermee hoop ik in de zomer deel te kunnen nemen aan een loopmarathon voor het goede doel. Dit ongetwijfeld lekker drankje zou mij hierbij een duwtje in de rug geven! Ik ga er alvast voor de volle 200% tegenaan! Gogogo!

  • run-waygirls schreef:

   Tamara je instelling is goed nu moet je het alleen nog volhouden. Maar dat komt vast en zeker goed. Wij hebben er vertrouwen in. Heel veel succes alvast. You can do it !

 • Laura schreef:

  Ohh leuk!! Gebruik al meerdere producten van alpro maar deze nog nooit geproefd… Ben benieuwd!

 • Niels schreef:

  Diervriendelijke melk is niet alleen beter voor je, maar met name voor de misbruikte dieren. Go vegan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

13 − 6 =