Input your search keywords and press Enter.

Review: Fabletics Riviera Outfit (Kate’s favorieten)

Wij mochten allebei een kleding setje van Fabletics testen en dat deden wij met veel plezier. Maar welke kies je dan? Ze hebben te veel keus. Lees en kijk mee voor welke outfit Stefanie ging.

De keuze is reuze

Erlinde liet in haar review al weten voor welke outfit zij is gegaan en hoe deze bevalt. Stefanie mocht ook een outfit uitzoeken, maar wat kies je dan? De keuze is reuze en dat maakt het voor Stefanie zeker niet makkelijker. Dan maar even serieus kijken naar wat ik eigenlijk nodig heb. Een nieuwe zwarte tight kon ik goed gebruiken. Daarnaast hou ik van “less is more” en van kledingstukken die toch iets unieks hebben. Daarvoor ben je bij Fabletics zeker op je plek.

Open rug

Op dit moment is een “open rug” de trend in de sport. Shirtjes die op de rug heel laag uitgesneden zijn, die een groot open gat op de rug hebben, grote losse tank tops die veel rug showen en ga zo maar door. Dit in combinatie met mooie sport bh’s. Verschillende designs en kleuren zie je voorbij komen en ik hou daar van. Ik moest en zou dus ook een shirtje kiezen met een mooi open design op de rug. Volgens mij is dat wel gelukt.

Materiaal

Bij het hardlopen zijn er en aantal dingen erg belangrijk waaronder je kleding. Deze moet comfortabel zitten. Zo zijn joggingsbroeken een absolute NO GO. Dit veroorzaakt schuurplekken, laat de wind niet gestroomlijnd langs je heen glijden, het ademt niet en het is daardoor ook veelte warm. Een katoenen shirtje is dus eigenlijk ook een NO GO. Maar als het een tank top is kijk ik daar altijd met een iets ander oog naar. Een tank top bevat weinig stof en doordat je armen en oksels niet bedekt zijn kan dit ook niet gaan schuren. Daarnaast ademt het voldoende doordat je bovenlichaam voor een klein gedeelte maar bedekt is. Maar de meest ideale outfit bestaat voor het hardlopen toch echt uit polyester en vaak een beetje elastaan.

Taylor Tank II

Aan de voorkant van de tank top denk je dat het een simpel shirtje is. Maar niets is wat het lijkt. De achterkant heeft namelijk een hele mooie open rug. Ik had geen idee of het wel fijn zou zitten tijdens het hardlopen, maar ach dat zie ik dan wel weer. Deze wilde ik hebben! Achteraf bleek dat de achterkant niet heel erg handig is tijdens het rennen, want het wappert in de wind. Maar ik droeg hem op vakantie ook gewoon als normaal kleding stuk en tijdens mijn krachttraining is hij ook fijn om te dragen. Ik was het shirtje op 30 graden, zo blijft hij mooi en zal hij zeker niet krimpen. Wel had ik een maatje kleiner kunnen nemen, dan had hij nog mooier gezeten.

Review: Fabletics Riviera Outfit (Kate's favorieten)

Salar Capri

Deze capri zit heerlijk. De eerste keer dat ik hem aantrok wilde ik hem niet meer uit doen, haha. Hij zit mooi aangesloten, mooi zacht materiaal en de lengte is ook erg fijn. Op dit moment is een tight (lange broek) nog te warm maar een korte broek soms te fris. Een capri is dan altijd een prima tussen maatje. Hij is makkelijk te combineren doordat hij helemaal zwart is.

Ook ik heb hem getest tijdens een yoga workshop, want daarvoor zijn deze broeken ook zeer geschikt. Persoonlijk ben ik zeker een voorstander voor strakke sportbroeken tijdens het sporten. Dit beperkt niet je bewegingsvrijheid. Iets wat erg belangrijk is.

Snelle service

Mijn outfit bestelde ik een paar dagen voor ik op vakantie ging. Ik wilde hem graag meenemen maar was erop voorbereid dat mijn outfit niet op tijd in huis zou zijn. Maar mijn outfit was gewoon ruim op tijd binnen. Ik ben zeer tevreden over de service van Fabletics.

Riviera outfit

Een absolute aanrader. De Salar Capri broek draag ik super vaak tijdens het hardlopen en mijn andere sporten. De Taylor Tank II draag ik niet zoveel meer deze ligt te wachten op de volgende zomer. Voor nu is hij een beetje te koud. Maar ik ben er nog altijd heel erg blij mee.

Heb jij al een Fabletics outfit?

Ga snel naar de site en laat je inspireren en verleiden door de mooie outfits van Fabletics. Het concept is super easy, want door middel van een quiz worden de potentiële setjes al voor jou geselecteerd. Je kunt shoppen als een reguliere klant en terug komen wanneer je zelf wilt. Maar je kunt ook VIP lid worden. Dan kun je maandelijks een outfit kiezen met korting. Wel zo handig als je toch maandelijks een nieuwe sport outfit wilt shoppen. Fijn is ook dat er elke maand een nieuwe collectie online komt te staan. Hierdoor blijft het aanbod vernieuwend.

Review: Fabletics Riviera Outfit (Kate's favorieten)

 

You Might Also Like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × drie =