Input your search keywords and press Enter.

Platte buik zonder trainen

Afvallen-door-extra-beweging-640x320

Platte buik zonder trainen

Zoals jullie weten is Stefanie bezig met het trainen van een sixpack. Maar ook zonder trainen kun jij ervoor zorgen dat je buik al iets platter is.

Platte buik

Je krijgt er natuurlijk geen sixpack door maar het maakt je buik absoluut platter. Iets wat wel extra helpt bij het behalen van het doel. Dus let voortaan op de volgende punten:

  • Drink voldoende water. Het transporteert voedingsstoffen naar alle weefsels en cellen en voert afvalstoffen af. Het zorgt voor een goede spijsvertering en maakt dat we goed kunnen bewegen en denken.
  • Eet geen kauwgom. Het geeft je een opgeblazen gevoel. Veroorzaakt lucht in je buik, die luchtbellen kunnen gassen veroorzaken die je liever niet hebt.
  • Eet watermeloen. Deze hydraterende vrucht is o.a. rijk is aan aminozuur dat de lichaamsverbranding verhoogt. Omdat het verder vooral uit water bestaan is watermeloen verder ook een goede caloriearme snack.
  • Eet ananas en papaja. Deze vruchten bevatten enzymen die het buikvet laten slinken. Eet er niet al te veel van: fruit bevat veel suiker. Fruitsuiker is veel beter voor je dan geraffineerde suiker, maar het blijft verstandig er niet te veel van te eten.
  • Munt. Gal is een belangrijk bij het verteren van vet. Mint zorgt ervoor dat er extra gal aangemaakt wordt, dus zorgt ook voor een betere vetvertering. Het schijnt dat als je genoeg gemalen muntblaadjes per dag eet, de kilo’s er vanaf vliegen. Dus voortaan muntblaadjes door je fruit shake of smoothie gooien 🙂
  • Ga op tijd naar de wc. Als je moet dan moet je. Wanneer je het te lang gaat ophouden krijg je last van een opgeblazen buik. Hier kun je dan de hele dag last van houden.

Succes!

You Might Also Like

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twintig + 18 =