Input your search keywords and press Enter.

Merken die ervoor zorgen dat je buiten wilt sporten

Fris, helder, zonnig….het is lente! Eindelijk blijft het weer wat langer licht en wordt het langzaamaan een tikkie warmer. De tijd voor blote benen en t-shirtjes komt eraan. Als je een mooi-weer-hardloper bent, dan heb je nu geen excuses meer om binnen te blijven zitten. En met de zomer in het vooruitzicht is het tijd om een extra gas te geven tijdens je trainingen.

Volg een extra lesje bodypump, doe yoga of ren een paar extra kilometers, kies waar jij en je lichaam gelukkig van worden. Voor extra motivatie werkt een nieuwe lente sportoutfit super motiverend. De geijkte merken (Nike, Adidas enz.) kennen we inmiddels wel. Maar er zijn ook andere en nieuwe merken met kleding waarmee je gelijk de sportschool, maar vooral de buitenlucht in wil rennen. Onze favorieten zijn:

1. Deblon Sports

sfeer_deblonsportsss15

Delon Sports is gespecialiseerd in luxe sportkleding dat wordt gemaakt in Brazilië. De oprichter van Deblon Sport, Céline, verhuisde van Nederland naar Brazilië en na vijf jaar in de Braziliaanse mode-industrie gewerkt te hebben, was het tijd om een eigen sportmerk op te zetten. Het doel van Deblon Sports is om vrouwen zich mooi en trots te laten voelen als ze aan het sporten zijn. En dat moet lukken in de flatterende sportkleding van super kwaliteit. Deblon Sports is o.a. verkrijgbaar bij de Bijenkorf.

2.  ILoveYoga

Iloveyoga is een online store voor yogakleding, accessoires en sieraden. Tijdens de surf & yogareisjes van Erlinde viel het haar op dat de yogadocenten en leerlingen er daar heel hip uitzagen. Super gave tights en tops die ze nog nooit in Nederland had gezien. De oprichtster van Iloveyoga, Margreet had deze ervaring ook. Zij vond dat het in Nederland allemaal wel wat hipper kon op yoga gebied en ze besloot om de mooiste yogamerken naar Nederland te halen. Spiritual Gangster, Purusha People en Be Love om maar wat te noemen. In deze gave outfits wil je echt wel gezien worden in de yogales.

3. Sweaty Betty

In het hart van het Londense Notting Hill, werd het merk Sweaty Betty geboren. Met hun slogan: ‘inspire women to find empowerment through fitness’, inspireren ze vrouwen al 15 jaar lang. Ook op social media (Instagram bijvoorbeeld) posten ze inspirende foto’s en mooie outfits. Er zijn meer dan 30 Sweaty Betty winkels in en om Engeland. Maar je kan de kleding ook gewoon online bestellen, want er wordt in heel Europa geleverd.

You Might Also Like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 − veertien =