Input your search keywords and press Enter.

Rawsome Arnhem: Kies voor Raw en win!

Misschien vraag je je af: hoe kan rauw voedsel nou gezond zijn? En ook: hoe kan het lekker zijn? Maar raw food is een stuk gezonder dan gebakken of gekookte voeding. Daar komt nog bij dat we bepaalde producten vaak langer in de oven doem dan eigenlijk nodig is. Zonde, want daarmee gaan een hoop voedingsstoffen verloren.

Oké toegegeven, je kan natuurlijk niet alle producten rauw eten, maar heel veel producten wel. Maar is dat ook lekker? Ja zeker! Bij Rawsome, een food café in Arnhem, is het erg lekker.

Rawfood is wat hier centraal staat. Dat betekent dat de producten niet hoger dan 40 graden worden verhit. Zo blijven de enzymen en mineralen behouden. Want deze gezonde stoffen willen we nou juist binnen krijgen. Bij Rawsome werken ze  alleen met biologische producten die zoveel mogelijk lokaal ingekocht worden.

Bij een stukje Raw appeltaart of een bonbon van pure cacao hoort natuurlijk ook een gezond drankje. Smoothies, groente shakes of een combinatie van beide, het kan allemaal. Of een power shotje tarwegras? Want als je wilt snoepen doe het dan gezond en goed.

Win-actie

Om jullie kennis te laten maken met Rawsome hebben wij een leuke win-actie voor jullie: Ga naar de Facebook pagina van Run-way Girls, like onze pagina en die van Rawsome en laat in een reactie op de facebookpagina van Run-way Girls weten waarom jij Rawsome wilt ontdekken.

Wat je kunt winnen? Een heerlijke smoothie naar keuze en een stukje taart of bonbon. Allemaal vers, gezond en super lekker. Dus doe mee en win deze heerlijkheid!

We mogen 2 mensen gelukkig maken, dus doe snel mee! De actie loopt tot vrijdag 18 juli 2014 tot 18:00 uur! Daarna worden de winnaars bekend gemaakt.

10387345_730316460344729_670126884337633962_n

 

You Might Also Like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10 + negentien =