erlinde1

Hi,

Ik ben Erlinde. In het dagelijks leven werk ik als jurist en ik woon in Arnhem. Hardlopen en fietsen vind ik geweldig en het is inmiddels uitgegroeid tot een belangrijk onderdeel van mijn leven. Ik loop en fiets bij voorkeur buiten de gebaande paden, dus op de trails.

Sporten doe ik al van jongs af aan. Paardrijden, mountainbiken, kickboksen, noem naar op. Hardlopen deed ik er altijd een beetje bij om in conditie te blijven. Ik vond het maar saai.

Tot in 2011 een collega (Eva) me uitdaagde om mee te doen met de Zevenheuvelenloop. Toen liep ik hooguit 5 km, het leek mij een goede stok achter de deur om te trainen voor die 15 km. In Nijmegen liep ik dus mijn eerste wedstrijd en toen was ik verkocht. Mijn liefde voor hardlopen is daarna alleen maar gegroeid.

Het afgelopen jaar, 2016, was een prachtig hardloopjaar. Zo deed ik een hoogtestage in Kenia, deed ik mee met ASICS Beat the Sun en finishte ik met een big smile tijdens de Marathon du Mont Blanc. In oktober heb ik ook mijn allereerste ultra gelopen, een 50 kilometer trailrun. Ik train bij Running Improvement in Arnhem en geef zelf ook trainingen.

Naast hardlopen doe ik aan fietsen. De racefiets en de mountainbike, ik vind het allebei leuk! Ik probeer zo vaak mogelijk op reis te gaan, het liefst naar de bergen. Ten slotte houd ik ook nog van schrijven. Gooi dat alles in de mix en je krijgt Run-way Girls, waar ik zoveel mogelijk op blog.

Ook 2017 belooft ook een heel mooi jaar te worden. In de eerste plaats omdat ik deel uitmaak van de ASICS Frontrunners. Daar ben ik ontzettend trots op! In 2017 ga ik natuurlijk niet stil zitten. Avonturen beleven! Het liefst met hardloopschoenen aan! Je zal me ook vaak op de fiets of in het water vinden. Want ik ben ook fan geworden van de triathlon! Leuk als je me online volgt of me een high-five geeft tijdens één van de wedstrijden.

Heb je vragen of opmerkingen laat een reactie achter op de site of stuur me een mailtje!

Life is meant for Spectacular adventures. Let your feet wander, Your eyes marvel, and Your Soul Ignite.

Zout Fotografie