Input your search keywords and press Enter.

‘t Koffiekafeetje Arnhem: Energy boost

Energy boost van Adidas zijn hardloopschoenen die je “energie” moeten geven, maar de Energy boost van ‘t Koffiekafeetje in Arnhem is toch net even iets anders.

Gezond en lekker

Smoothies zijn super handig, lekker en gezond. Je kunt het makkelijk meenemen en snel weg drinken. Heel handig voor alle drukke workaholics onder ons. Maar ook lekker als je gewoon in een cafeetje zit op een donderdagmiddag, te genieten met je vriend en hond. Zo fijn als er cafeetjes zijn die met je meedenken. Die weten wat gezond eten en drinken is en jou die keuze ook aanbieden. Dan heb je bij ons al meteen een dikke plus.

‘t Koffiekafeetje

‘t Koffiekafeetje in Arnhem is zo’n cafeetje die met je mee denkt. Iedereen die Arnhem kent, weet de Hommelstraat waarschijnlijk wel te vinden. Net buiten de echte winkelstraten, dus veel gezelliger. De achterafstraatjes zijn altijd de beste straatjes. Hier vind je de unieke winkeltjes en dus ook heerlijke koffie tentjes. Dus ben je in Arnhem en wil je ergens gezellig koffie drinken, thee, smoothie of genieten van haverpannenkoeken? Het kan allemaal in ‘t Koffiekafeetje 🙂 !

Energy boost

Nee het zijn niet de schoenen van Adidas. Die heb ik namelijk ook, maar die geven mij niet de energie zoals je die krijgt uit groenten, fruit en superfoods. Ik (Stefanie) dronk een heerlijke smoothie in ‘t Koffiekafeetje.  Het recept van deze smoothie deel ik daarom graag met jullie.

recept:

  • spinazie
  • citroen
  • komkommer
  • appel
  • gember
  • tarwegras

De hoeveelheden bepaal je zelf. De één houdt namelijk van frisse smaken, de ander is niet zo’n grote fan van gember en de volgende houdt weer van extra groenten. Daarom is het aan jezelf om te testen hoe bij jou de verhoudingen liggen. Als het goed is komt de smoothie er dan zo uit te zien:

IMG_20141127_094131

Geniet en geef jezelf een energy boost. Je hebt geen Adidas schoenen meer nodig om een pr neer te zetten tijdens het hardlopen 😉

You Might Also Like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × 4 =