Input your search keywords and press Enter.

Dreaming of a white Christmas

Volgens de weerstations zijn de kansen op een witte Kerst volledig verkeken. Tijdens Kerst dus niet op de slee de bult af, geen sneeuwpoppen maken en ook geen wandelingetje door de sneeuw. Maar wat niet is kan nog komen. Wie weet krijgen we  -volgende week- nog wel een mooi winterlandschap, of zelfs een Elfstedentocht in 2015? Maar als je daar niet op kunt wachten en als je per se een witte Kerst wilt, dan hebben we wel wat alternatieven voor je.

De hoofdstad van de Alpen

Je kunt natuurlijk naar een indoorskibaan voor een gegarandeerde witte Kerst, maar veel leuker is het natuurlijk om af te reizen naar de Alpen. Voor ongeveer € 100,- p.p. vlieg je bijvoorbeeld met Transavia van Rotterdam naar Innsbruck. En het is toch geweldig om met Kerst en Oud en Nieuw in ‘de hoofdstad van de Alpen’ te zijn!

Bergleven + stadsleven = Innsbruck

Het leuke aan Innsbruck is dat het bergleven en het stadsleven met elkaar worden gecombineerd. Rond Innsbruck vind je negen verschillende skigebieden, die allemaal redelijk snel te bereiken zijn.  Je kunt er steile hellingen vinden, maar ook pistes voor beginners. En na het skiën ga je lekker de stad in, eerst heerlijk eten en daarna duik je de club in, want het nachtleven van Innsbruck is bruisend.

Witte kerst(cadeautjes)

Wat wil je nog meer met Kerst? Heel veel cadeautjes natuurlijk! Voor de last-minute kerstcadeau inspiratie hebben wij via de VitaminStore, All4running en Otto de beste witte cadeautjes geselecteerd.

Honeycomb

  1. Cooking Coconut Cream extra vierge voor 325 ml € 8,95 via de VitaminStore  
  2. Nike 2-Paar Anti-Blaren Running Sokken voor € 14,95 via All4running
  3. NIKE Hypertech trainingsjack met capuchon dames voor € 109,95 via Otto
  4. O’Neill Skijack SERAPHINE JACKET voor dames € 229,95 via Otto
  5. Douchecreme Rozen Dr. Hauschka voor € 14,95 via de Vitaminstore
  6. NIKE Legacy trainingsshirt korte mouw dames € 33,95 via Otto 

I’m dreaming of a white Christmas. With every Christmas card I write. May your days be merry and bright. And may all your Christmases be white….

You Might Also Like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 + zestien =