Wie ben je?

Mijn naam is Anne-Hester, geboren en opgegroeid in de mooie Achterhoek. Ik heb rechten gestudeerd in Nijmegen, woon inmiddels in Arnhem en werk als jurist bij een overheidsorganisatie. Als ik mezelf à la Joardy zou typeron: offline socializen. Altijd en overal konijnen aaien. Streetlab. Boeken lezen. Less is more. Smoothies. Alfabetweter. Ezeltjes. Thee. Hardlopen. Vocal Deephouse. Ondernemend. Natuur. Carbagerun op de brommer. Kerst in de intratuin. Puur. Lays Heinz Tomato Ketchup chips. IJsvogels. Eigenwijsneus. Toetjes. Het verrassingseffect. Sharing is caring! Woordgrappen. Fotografie. Spoorloos. Taalpurist. Memes. Spelletjes. Cabaret. Nutteloze feitjeskennis. Creatieve dingen doen (DIY). Chocola. Ruitjespapier. Uilen. Films. ‘Ja? Owkeee.’

Wat zijn je favoriete sporten?

Hardlopen staat uiteraard op nummer één maar een andere grote liefde heb ik voor de survivalsport! In de toekomst hoop ik weer genoeg tijd te hebben om deze twee te combineren. Verder vind ik kajakken en canyoning tof om te doen, maar ik kan het ook heerlijk vinden om gewoon een stukje te fietsen op mijn omafiets of op snailpace te wandelen door het park. Ohja, en denksport, maar dat is van een hele andere orde.

Het beste aan wakker worden is…

Het feit dát je wakker wordt buiten beschouwing gelaten: ontbijten. Als ik iets lekkers in huis heb gehaald voor het ontbijt of iemand komt ontbijten dan kan ik me de avond ervoor er al helemaal op verheugen om dat klaar te maken en de tafel leuk te dekken. Ik krijg alleen pas lang na het wakker worden trek, maar 11:00 uur is nog steeds op tijd genoeg voor het ontbijt onniedan?

Naast wie zou je in het vliegtuig willen zitten en waarom?

Tim Fransen, filosoof en cabaretier. Tim is ontzettend slim en daarnaast ook nog eens heel grappig. De ideale combinatie dus tussen een goed gesprek en slap ouwehoeren met een leuke vent. Zo zie ik het graag tijdens een vliegreis. Als iemand het vluchtschema van Tim weet om het lot een handje te helpen… eeuwige dank 😉

Wat is je favoriete quote?

Het leven is een gekkenhuis, maar je moet wel zelf de slingers in het aquarium hangen’ (Ronald Snijders)

This is the beginning of a new day. You have been given this day to use as you will. You can waste it or use it for good. What you do today is important, because you are exchanging a day of your life for it. When tomorrow comes, this day will be gone forever. In it’s place is something that you have left behind. Let it be something good!