Input your search keywords and press Enter.

Alpro’s Smoothie Inspiratie Tool

Alpro's Smoothie Inspiratie Tool

Alpro’s Smoothie Inspiratie Tool

Smoothies (en sappen) zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Logisch, want smoothies zijn makkelijk en snel te maken. En ze zitten bomvol met gezonde voedingsstoffen. Ideaal als ontbijt of tussendoor. Ik betrap mezelf erop dat ik vaak dezelfde smoothie maak. Dat is een groene monster smoothie met spinazie, kiwi en banaan. Prima natuurlijk, maar wel wat saai. Er is zoveel meer mogelijk.

Gemak dient de mens

Soms ontbreekt creativiteit en ik heb niet altijd zin om overal recepten vandaan te halen. Noem me lui, maar gemak dient nou eenmaal de mens.

Oppepper

Voor alle Smoothie fans die -net als ik- hun klassieke smoothie een oppepper willen geven, is er de online Smoothie Inspiratie tool. Samen met Alpro’s plantaardige producten inspireert de tool om in slechts vier eenvoudige stappen heerlijke smoothies samen te stellen met verrassende ingrediënten waar je smaakpapillen van gaan tintelen.

Verrassend

Dat framboos en banaan een goede combi is, verbaast niemand.  Maar het mengen van framboos met Alpro Kokosnootdrink, tomaten en wat snippers koriander is misschien wel verbazingwekkend. Toch hebben deze ingrediënten gedeelde aroma’s. Dit zorgt voor een verrassend lekkere smoothie.

Foodpairing

De Alpro Smoothie Inspiratie tool helpt je in de zoektocht naar de perfecte smoothie combinatie. Alpro is voor de ontwikkeling van de Smoothie Inspiratie tool een samenwerking aangegaan met Foodpairing™; een food-tech bedrijf dat internationaal wordt ingezet om verrassend nieuwe smaakcombinaties te ontdekken.

Runners fuel

Iets anders dan mijn groene monster smoothie is The Plain Red Velvet Smoothie. Met rode biet (ik ben er nog steeds heilig van overtuigd dat rode biet gunstig is voor mijn hardloopprestaties) en Dragon! Dat is ook niet het eerste waar je aan denkt in een smoothie. Verrassend dus, maar erg lekker. Het gemakkelijke recept staat hieronder:

The Plain Red Velvet Smoothie

– 200 gram Alpro Plantaardige variatie op yoghurt Naturel

– 70 gram rode biet

– 70 gram granaatappel

– 2 gram dragon

It’s smoothie time!

Nieuwsgierig naar meer smoothie variaties? Kijk op www.alpro.com/smoothie en laat je inspireren!

Alpro's Smoothie Inspiratie Tool

You Might Also Like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × 3 =