Input your search keywords and press Enter.

3 Things Tuesday

 

Er komt regelmatig een ‘persberichtje’ via onze e-mail binnen met nieuws over sportkleding, gadgets, voeding, events en ga zo maar door. Soms komt er ook een berichtje met de de gewone post en kunnen we iets zelf uittesten, dat is natuurlijk nog leuker! Op deze dinsdag hebben we 3 dingen geselecteerd die de moeite van het delen waard zijn. Vandaag is het #3thingstuesday, met de langverwachte Sport Couture collectie van Björn Borg, Biobite en Wind X-Treme.

1. Björn Borg, SS16 Limited Edition Sport Couture capsule collectie

28_11_2015_BB_01_LSinds vandaag is de langverwachte SS16 Limited Edition Sport Couture capsule collectie van Björn Borg verkrijgbaar via bjornborg.com. Deze collectie presenteerde Björn Borg afgelopen zomer al tijdens de Stockholm Fashion Week collectie.

Handgemaakt

Het gaat om een zeer gelimiteerde sport couture showpieces. Als je een keldingsstuk koopt van deze collectie, dan weet je zeker dat je iets unieks krijgt, want het is handgemaakt.  Elke look is daarnaast zeer gelimiteerd geproduceerd; er zijn maar 1 tot 10 items beschikbaar per stijl”, aldus James Lee, hoofd van design bij Björn Borg.

Collectie
Alle items zijn genummerd en worden geleverd in een op maat gemaakte gym-tas. De collectie bestaat uit 85 items plus zes verschillende bijpassende sokken. Er zijn vijf stijlen voor hem en acht stijlen voor haar, wat aangeboden wordt in meerdere kleuren. Afgezien van de kleding is er ook nog een cross-over tas verkrijgbaar in 6 verschillende ontwerpen. De prijzen variëren tussen € 21 en € 320.

2. Biobite LKKR  in de varianten Boekweit en Spelt

3 Things Tuesday
Biologische voeding met letterlijk een bite, dat is Biobite. Biobite LKKR bevat geen conserveermiddelen. Na de bakdatum is Biobite daarom twee weken houdbaar in de winkelkoeling of koelkast thuis.
Goed kauwen

De makers van Biobite denken dat het belangrijk is om goed op je eten te kauwen. Want goed kauwen geeft een verzadigingsgevoel. Daardoor blijf je langer weg bij tussendoortjes, die beter achterwege kunnen blijven.

Winnen?

De Biobite LKKR is te krijgen in de varianten Boekweit en Spelt. Granen dus, aangevuld met haver en gierst. En dat maakt dat er echt wat te kauwen is. En wij vonden de krachtkoek ook echt heel erg lekker! Als je ook 6 voorverpakte repen wilt winnen, kijk dan even op de website van Biobite en doe mee met hun winactie!

3. Wind X-Treme Autenthic Multifunctional Headwear – WDX

3 Things Tuesday

Een tijdje geleden kregen we een neckwarmer de Wind X-treme om te testen. Maar omdat het tot nu toe warm was voor de tijd van het jaar, hebben we de Wind-X-treme nog helemaal niet kunnen dragen.

Hoera het is koud!

Maar het is eindelijk koud en zonnig winterweer, dus kunnen we wel een nekwarmer gebruiken. Het is een beetje hetzelfde principe als de Buff. Je kunt ‘m om je nek dragen, maar er ook een muts van maken.

You Might Also Like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeventien − zes =