Input your search keywords and press Enter.

3 Things Tuesday: ASICS events

Er komt regelmatig een ‘persberichtje’ via onze e-mail binnen met nieuws over sportkleding, voeding, events en ga zo maar door. Tijdens #3thingstuesday delen we de dingen die de moeite waard zijn. Vandaag uitgelicht: drie ASICS events met de bijbehorende tips. Want hoe staat het met jouw wedstrijdplannen voor 2016? Ga je dit jaar voor je eerste 5 of 10 kilometer wedstrijd? Of kan het jou niet lang genoeg zijn en doe je mee met een 50 km trailrun in de Ardennen?

1. Marikenloop: This one is for all the ladies!

Op 22 mei dit jaar vindt al weer de 14e Marikenloop plaats. Je kunt kiezen uit 5 of 10 kilometer. Het is de grootste ladies run van Nederland. En volgens velen ook de gezelligste. Nu lijkt mei nog ver weg, maar voor je het weet sta je vol spanning te wachten in dat startvak en klinkt het startschot. Dus begin nú met trainen. Via MY ASICS maak jij snel en makkelijk een handig schema op maat.

2. Dam tot Damloop: Serieuze afstand en tegelijk één groot feest!

Dat is de Dam tot Damloop natuurlijk! Kun jij in september al 5 of 10 Engelse mijl lopen? Kies dan voor de Damloop By Night op zaterdagavond 17 september of voor de Dam tot Damloop op zondag 18 september. Er komen lopers van over de hele wereld naar dit mega event. Dus verzeker jezelf van een startbewijs: zaterdag 2 april opent de inschrijving.

3. Xtrails Houffalize

Met 3.000 hoogtemeters en 82 kilometer aan trails, is de Xtrails zomereditie in Houffalize geen beginnerstrail. Maar het goede nieuws is dat er volop keuze is in afstand, intensiteit en soort trail. Zo is er een duoloop, waarbij je constant met je loopmaatje optrekt: tot aan met de finish moet je samen blijven. Ook is er een kidstrail en een night trail. Hierbij is het parcours volledig omgeven met reflecterende pijlen & glowsticks. Met knetterende vuurkorven aan de finish is deze trail een waar lichtfeest.

Erlinde deed vorig jaar mee met de Xtrails series. Zij liep 4 trailwedstrijden in 1 weekend. Het was zwaar, maar een geweldige belevenis. Zie onderstaand fimpje, waar Erlinde op 1:45 ook 2 seconden te zien is 😉

You Might Also Like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 − 7 =